Cautare

501 de rezultate pentru "papa francisc focul iadului" (4.20 secunde)
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
La unele triburi, exista un mit care descrie cum iepurele a adus oamenilor focul, in timp ce in cultura mayasa era creditat cu inventarea scrisului.
Ion,mama,i-am strigat eu ,si mama-si strangea sortul ei negru pe langa trupul ei ,si parca trupul ei se aduna langa drum(...)si numai o aud pe mama ca-mi spune,hai fata mai repede,ca s-au luat boii la sfada (...) si m-a luat in coarne si m-a-nvartit de trei ori.Si-au intrat coarnele in mine,si mi-e trupul strivit si doar m-am aplecat sa m-adun cat mai ramasesem de pe jos,ca poate-am lasat ceva din mine pe camp,ca poate m-am uitat pe-acolo,dar n-are nimic,fata,ca ce mai sint,sint in sortul asta,si m-aduc acasa (...) Si-atat a mai zis mama in seara aia , si doar si-a strans sortul pe langa ea,si parca-si mai tinea din viata acolo,in sortul ala, si parca-i era frica sa nu se deznoade(...) si s-a rupt ata pe mijlocul mamaligii si s-a deznodat sortul mamei si doar atat a mai apucat mama, sa se uite la foc,si focul ardea mai departe(...)si doar focul aprins de mama ardea mai departe...".
N-am stiut ca despre mine vorbeste Tai lemne, zic, de dimineata am cosit, Am scos, cu sapa, ceapa rosie din gradina Incerc sa nu fiu ostenit Iar cand intru in casa scriu, cu cerneala intunecata sau cu lumina Am citit, zice ea, cateva recenzii, critica literara Scrie sterp, despre carti moarte, de necitit Cheama-i pe desteptii juriilor la tara Fiindca pe tine premiile nu te-au gasit Te inseli, fata mea, ma stiu toti Ca si in politica, mafia locuieste si in Uniune Eu refuz sa fac parte din jurii unde netotii premiaza netoti Lumea scriitoriceasca face barter de neghiobie, de-aceea apune E toamna, copacii isi dau jos, cu incetul, Auria lor trena De parca ar face un exercitiu de nudism Inante de a cobori, gladiatori cenusii, in a iernii arena E frumos pe la noi, pe aici, pe pamant Gradinile nu au dat cernoziomul cu asfalt Vorbesc in gand cu stelele care imi premiaza cartile Iar comentariul lor e ingaduitor si galant Nu-ti face griji, nu m-am salbaticit, am sange in vene Daca mi-e frig, aprind cu iubire focul in vatra Doar cand mi-e dor, recunosc, uneori de tine Imi vine sa plang, iar lacrimile mele-s de piatra
Ei au intrebat pe doi oameni care se ocupau de intretinere, si care erau la biroul de primire, deci la intrare in local, unde se afla, cu precizie, sediul Charlie Hebdo, dupa care au deschis imediat focul si au ucis pe unul dintre ei.
Am stat toti ore in sir su sufletul la gura, pentru ca exista riscul sa se extinda focul si sa ne arda toate sculele pe care nu am reusit sa le scoatem de acolo. Noroc cu pompierii care au dovedit in cele din urma focul.
Tuturor celor trecuti pe ea si fiecaruia in parte, o recomandare: sa nu uite ca o fi descoperit barbatul focul, dar femeia a descoperit cum sa se joace cu el!
Potrivit oficialului ISU Bucuresti, echipele de interventie au reusit sa localizeze focul, fara posibilitatea extinderii in vecinatate.
Un barbat inarmat a deschis focul la un festival de muzica, in zona cazinoului Mandalay, chiar in timpul unui concert. ... Suspectul a deschis focul de la etajul 32 al hotelului si s-a sinucis, in momentul in care politia a dat buzna peste el.
Separatistii sprijiniti de Rusia din estul Ucrainei au acuzat joi fortele guvernamentale ca au deschis focul asupra teritoriului lor. Kievul a respins acuzatiile si spune ca rebelii sunt cei care au tras in soldatii ucraineni.
Deplasati la fata locului, respectiv pe strada Penselutelor din Navodari, pompierii actioneaza pentru a lichida focul izbucnit la mansarda unui bloc
30 de persoane si-au gasit refugiul in barci sau alte locuri mai sigure. Sicilia stinge focul cu apa din sticle.
Directorul AIEA, care a facut apel la Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite marti, in legatura cu centrala nucleara din Zaporojie, a declarat ca "ne jucam cu focul si ceva foarte catastrofal ar putea avea loc".
Un barbat inarmat a deschis focul intr-un supermarket din statul american Virginia, miercuri, si a ucis 10 oameni, relateaza BBC.
Un adolescent a deschis focul miercuri dimineata intr-o scoala din centrul Belgradului, provocand raniti, a anuntat politia sarba, transmite Associated Press.
Potrivit primelor informatii, focul ar fi pornit initial la una dintre cladiri din cauza unui cos de fum necuratat. Focul s-a extins cu rapiditate si a cuprins si cel de-al doilea imobil.
Este vorba despre Francisc Baranyi (candidat pentru Senat din partea UDMR), Dumitru Boncica, Constantin Gaina, Nicu Hanganu, Stelian Pirvulescu (candidati ai PRM pentru Senat), Corneliu Constantin Plesu (candidat din partea Aliantei D.A.
Pentru functia de secretar general s-au inscris Victor Ponta, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Vasile Gherasim (fostul primar al sectorului 1) si Francisc Toba (fost deputat pana in 1996).
La functia de secretar general viseaza cinci PSD-isti, trei binecunoscuti - Miron Mitrea, Victor Ponta si Ecaterina Andronescu - plus mai obscurii Vasile Gherasim si Francisc Toba.
Aceasta perioada tulbure a fost incheiata odata cu inscaunarea lui Francisc I, in 1515 si a emergentei Renasterii in Franta.
google-analytics.com