Cautare

116 de rezultate pentru "magiun+topoloveni+03+05" (2.96 secunde)
Primii sunt parteneri traditionali si ai Dacia si au fabrici la Mioveni, Pitesti si Topoloveni. La Craiova, au optat deocamdata pentru o mica divizie in curtea Ford.
magiunul de Topoloveni. Sunt produse agroalimentare a caror productie e legata specific de o anumita regiune. Dorim ca aceste produse sa poata fi protejate si din punct de vedere juridic pe pietele externe.
Candidatul USL pentru colegiul Costesti - Topoloveni, Constantin Tamaga, considera relansarea agriculturii argesene ca fiind unul dintre domeniile prioritare pentru viitoarea guvernare, iar proiectele pe care le propune sau pe care isi doreste sa le poata continua pornesc tocmai de la aceasta necesitate economica.
Oltencele Anca Rotaru (senioara), Roberta Dragonu (junioara I), Daniela Barzoi si Oana Anghelescu (ambele cadete) au participat, recent, la Topoloveni, la returul campionatului, si au castigat toate cele trei partide jucate, dupa cum urmeaza:
Pentru ca a declarat in nenumarate randuri ca este o mare sustinatoare a produselor romanesti, Daciana a specificat ca a optat pentru dulceata de Topoloveni, pe care o recomanda cu incredere tuturor.
Maria-Denise Theodoru, coordonatoarea acestui proiect editorial. Album aparut cu sprijinul S.C. Sonimpex Topoloveni SRL. Mai multe detalii pe www.edituracasaradio.ro.
Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera. Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro, Kfetele.ro, LumeaInTrend.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni, si fiica ei, Diana, participa pana astazi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala, intrarea in apropiere de Piata Muncii.
Nu vor lipsi magiunul de Topoloveni si produsele Topoloveana, fara zahar adaugat, cu oferte de primavara. Gospodine pricepute din Dambovita gatesc la ceaun mancaruri de de post (sarmale, fasole, tocanita de legume), gratare si mamaliga, pastrav, novac, lipie damboviteana si bunatati fel de fel.
radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, 168 Sport Station, Gliss de la Schwarzkopf, Silk Panoramic- Restaurant Italian, Solaris, Magiunul de Topoloveni, Sponsorii evenimentului:
Simona Dragomir a ales sa colaboreze cu vectori de imagine in industria ingrijirii bebelusilor si a copiilor: banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma si Magiunul de Topoloveni.
Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera, Fresh Corner. Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro, Kfetele.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro.
Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, Gerlinea Romania, Editura Litera. Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro, Kfetele.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul de Craciun din curtea MTR cu un stand cu produse apicole. Apicultura Regina este o afacere de familie noua cu o traditie veche.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul Piata Taraneasca organizat de 8 martie in curtea de a MTR, cu un stand cu produse apicole.
Ramona Popescu din Topoloveni, de la brandul Regina, este prezenta cu un stand cu produse apicole la targul din curtea MTR.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com