Cautare

1071 de rezultate pentru "golgheteridiviziac fotbal" (4.90 secunde)
In minutul 125, ELVETIA a obtinut o lovitura libera de la 18 metri de poarta adversa, insa Shaqiri a executat in zid, iar ARGENTINA - ELVETIA s-a terminat 1-0. ARGENTINA va juca cu Belgia in sferturile de finala ale CM DE FOTBAL 2014.
Germanii au oferit lumii o lectie, ale carei baze se scriu practic de cand Europa a concentrat tot ce este mai valoros in fotbal.
Pe 7 septembrie, echipa nationala a Romaniei joaca la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din batalia pentru Euro-2016. ... Federatia Romana de Fotbal si echipa nationala cheama suporterii romani in tribunele Arenei Nationale, la meciul Grecia - Romania, chiar daca acesta se va disputa la Atena.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Fie la Berlin, fie la Hamburg, Germania ar putea dovedi ca succesul Campionatului Mondial de Fotbal din 2006 este repetabil. ... Sa ne amintim de castigul enorm de imagine al Germaniei cu ocazia organizarii Campionatului Mondial de Fotbal in 2006.
Garantat, in Romania sunt mai multi oameni obisnuiti pasionati de fotbal decat cele cateva mii de specimene care se comporta ca in preistorie.
Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi Romania va juca azi, de la ora 19:00, cel de-al doilea meci din Grupa A la Campionatul European de fotbal din Franta.
Iar daca vei dori sa incerci si un altfel de fotbal si sa razi pana la lacrimi, ia-ti prietenii si pregatiti-va sa jucati in baloane. ... Concursurile de fotbal in baloane incep de vineri, 17 iunie.
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux.
Pentru mine cel putin, cele mai tari intalniri, care ar fi meritat sa fie niste finale virtuale, au fost cele dintre Islanda si Anglia si Irlanda de Nord si Belgia, in care am vazut ce poate face spiritul de echipa si abnegatia unor jucatori nerasfatati de public si de bani, ignorati de marile echipe profesioniste.Tot pentru mine, adevarata campioana este, totusi, Germania, care a facut din fotbal nu doar o afacere de succes, dar chiar o stiinta.
Eu cred ca cel mai important e faptul ca Gica Hagi a investit o parte din banii castigati din fotbal in tineri, pentru tineri, fiind fondatorul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi si al clubului Viitorul Constanta.
Fotbalul european revine la TVR Calificarile in urmatorul tur al cupelor europene de fotbal se joaca la TVR. Microbistii vor putea urmari la Televiziunea Romana meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo si Astra, pentru accederea in play-off Champions League, respectiv Europa League.
Echipa de fotbal FCSB s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 4-1 (1-0), miercuri seara, pe Doosan Arena din Plzen, in mansa secunda a turului al treilea preliminar al competitiei.
Catalin Nitu) Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi. ... Echipa de fotbal, Dunarea Calarasi a terminat pe prima pozitie, devenind campioana de toamna in Liga a 2-a.
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
Programul transmisiunilor TVR de sambata, 14 iulie, de la CM 2018 16:00 - Studio mondial, TVR 1, TVR HD 16:30 - Campionatul Mondial de Fotbal, Rusia 2018, TVR 1, TVR HD 17:00 - Campionatul Mondial de Fotbal, Rusia 2018:
Il apreciez mult pe Mihai Teja, cred ca a gresit putin cand a zis ca vrea sa joace fotbal de posesie si nu de victorie Dan Petrescu s-a duelat cu Mihai Teja in ultima etapa a play-off-ului.
Fotbalul autohton revine la viata pe 12 iunie Fotbalul autohton se reia vineri 12 iunie, de la ora 20:00, cu meciul dintre CS Universitatea Craiova si FC Botosani. Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii.
Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa Cosmote si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei Cosmote, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European.
Leonidas da Silva (6 septembrie 1913 - 24 ianuarie 2004) a fost un jucator de fotbal si cunoscut comentator sportiv brazilian, potrivit Wikipedia.
google-analytics.com