Cautare

505 de rezultate pentru "gabriela curici" (2.62 secunde)
Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Gheorghe Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei a participat, joi, 6 Septembrie 2017, la lansarea proiectului STATII VERZI, proiect prin care 34 de statii de tramvai din Bucuresti vor fi acoperite de vegetatie.
Gabriela Radulian, Vicepresedinte, Societatea de Nutritie din Romania - Importanta proiectului pentru gradinite - Atelier de gatit pentru copii sustinut de consilierul in nutritie Gabriela Codruta Nedelea, Asociatia SAMAS
Primarul Gabriela Firea a convocat Comandamentul de iarna, pentru duminica, la ora 12,00, ca urmare a avertizarilor meteorologice emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Cainele a iesit bezmetic din curtea cabinetului medical al doctoritei Elena Gabriela Florea si a luat-o hai hui pe strazi. ... Elena Gabriela Florea:
Acum, mama sa, Gabriela Iorgulescu, de profesie medic psiholog, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, dar la scurt timp l-a sters, conform site-ului ziaristii.com. Ce a scris mama lui Mario Iorgulescu Redam integral mesajul, sters la scurt timp de Gabriela Iorgulescu.
De altfel, din data de 27 Octombrie 2019, vremea se schimba radical, iar temperaturile vor scadea cu 15 grade Celsius, informatie sustinuta de meteorologul Gabriela Bancila. ... Este o racire brusca, dar este normal pentru aceasta perioada, declara meteorologul Gabriela Bancila.
Gabriela Firea vrea sa inchida fast-food-urile din mall-urile bucurestene. Coronavirusul si inchiderea scolilor a determinat o crestere a numarului persoanelor care frecventeaza mall-urile in aceasta perioada, astfel ca pericolul de infectare a crescut, considera edilul Capitalei.
Gabriela Popescu Onu din Bascov, Arges a venit la targul traditional organizat in curtea MTR cu turta dulce si figurine de turta dulce, dar si halvita si nuga.Am adus figurine noi de turta dulce, specifice sezonului:
Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunta demararea unor controale la centrele de plasament, in casele familiale, dar si la asistentii maternali, dupa ce s-au inmultit cazurile de violente verbale sau fizice, abuzuri, inclusiv sexuale:
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Copiii din Romania vor fi ajutati cu fonduri europene, inclusiv din PNRR, sa scape de conditiile grele de viata. Este promisiunea ministrului Familiei, Gabriela Firea, care aminteste ca 1 din 3 copii traieste, in Romania, in saracie lucie.
Ei bine, Gabriela Cristoiu face primele declaratii despre starea ei de sanatate, direct din casa in care si-a vazut moartea cu ochii.
La Scoala de Vara a femeilor social-democrate, eveniment care are loc zilele acestea in statiunea Olimp, Gabriela Firea, ministru si primvice PSD, a incercat, prin interpusi, sa-si faca cunoscuta intentia de a candida.
Se pare ca Gheorghe Deli-Iorga a mers la sotii Garoafa pentru a sta de vorba cu ei, dupa ce fata lor, Gabriela Mitu, se certase cu sotul sau. ... Reamintim ca Gabriela Mitu a murit luni, dupa ce s-a inecat in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.
Gabriela Firea, ministrul Familiei, este audiata la Parchetul General intr-un dosar penal privind protestele din 10 august.
Avem primele imagini cu Gabriela Otil in rochie de mireasa! Sotia lui Dani Otil a avut o aparitie ravasitoare. Mai mult, a facut si declaratii despre evenimentul cel mare.
Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea, a fost chemata de premierul Marcel Ciolacu la Guvern pentru a-i cere demisia ca urmare a scandalului "azilelor groazei", au declarat surse guvernamentale pentru Digi24.ro.
Gabriela Firea l-a informat pe premierul Marcel Ciolacu ca intentioneaza sa-si dea demisia din functia de ministru al Familiei, dupa o discutie de 40 de minute cu seful Guvernului, au declarat surse politice.
google-analytics.com