Cautare

191 de rezultate pentru "fax telekom" (2.84 secunde)
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara, la casieria Salii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librariile Carturesti, Mihai Eminescu si Humanitas, Posta Romana.
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C.
Proiectul Scoala Comerciala Austriaca din Romania are la baza sistemul dual, care presupune o imbinare a componentei teoretice cu cea practica, si beneficiaza de suportul unor companii de renume: BILLA, C&A, Deichmann, dm drogerie markt, Hervis, HUMANIC, kika si Telekom.
BILLA, C&A, Deichmann, dm drogerie markt, Hervis, HUMANIC, kika si Telekom. Avand la baza invatamantul dual, componenta practica a programului are o pondere din ce in ce mai crescuta de la an la an:
Basarab Panduru a comentat la Telekom SPort cum a fost sa lucreze din nou cu Laurentiu Reghecampf. Fostul international a mai colaborat cu antrenorul oltenilor si la Al-Wasl, formatie din Emiratele Arabe Unite, in 2020.
Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, a vorbit la Telekom Sport despre plecarea lui Radoi de la nationala.
Gica Hagi a intrat in direct prin telefon la Telekom Sport si a dezvaluit ca a refuzat oferta lui Razvan Burleanu, de a deveni selectionerul echipei nationale.
Florin Raducioiu a acordat un interviu pentru telekom Sport in care a vorbit despre conflictul dintre Prunea si Ilie Dumitrescu, dar si despre refuzul lui Hagi de a prelua nationala.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Report de la Telekom Sport si a vorbit despre Octavian Popescu, dar si despre eventuale plecari in iarna ale unor jucatori precum Budescu sau Keseru.
Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre faptul ca Ianis Stoica si-a schimbat agentul. A incheiat colaborarea cu Anamaria Prodan si a semnat cu Ioan Becali, ceea ce poate aduce un nou conflict, asemanator cu cel avut de cei doi impresari din cauza lui Dennis Man.
Cele doua parti au confirmat discutiile, iar Stoichita a dat detalii, in direct la Telekom Sport. "A ramas sa vobeasca si cu patronul de la CFR Cluj, iar un raspuns final va da dupa incheierea meciurilor din acest an.
Invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, Mihai Stoica a contestat vehement golul marcat de CFR in meciul cu Chindia, precedat de un hent nesanctionat al lui Costache.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre felul in care accepta Budescu statutul de rezerva la FCSB, dar si despre jucatorul din liga intai ofertat de Gigi Becali.
Invitat in emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB, a dat detalii.
Dorinel Munteanu stie cine ar fi avut loc din actuala nationala in Generatia de Aur Dorinel Munteanu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a vorbit despre Ladislau Boloni, cel care este in discutii sa preia nationala.
"Daca trebuia sa plang la usa vestiarului, as fi facut-o" Alexandru Bourceanu a acordat un interviu in exclusivitate pentru Telekom Sport, in care a vorbit despre actuala echipa a FCSB, despre nationala, dar si despre pasiunea sa de a colectiona tricourile adversarilor pe care i-a intalnit.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre primul meci amical jucat de Dinamo si pierdut cu CS Mioveni, dar si despre sansele de salvare de la retrogradare ale "cainilor".
Mihai Stoica a vorbit in emisiunea Sport Report de la Telekom Sport despre componetii ultimei echipe a Stelei care a jucat in grupele Ligii Campionilor.
Mihai Stoica a vorbit in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, despre situatia lui Deian Sorescu de la Dinamo, dezvaluind ca, in vara, FCSB a facut o oferta de 500.000 de euro pentru mijlocasul alb-rosilor.
Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
google-analytics.com