Cautare

89 de rezultate pentru "clanu" (4.06 secunde)
Sunt descinderi chiar in aceste momente la una dintre cele mai temute grupari din Capitala. Mascatii au intervenit in forta la clanul Fabian, unde mai multi lideri ai gruparii au fost saltati de oamenii legii si dusi la audieri.
Cine persoane din Lugoj au fost duse la audieri dupa ce astazi, in zorii zilei, un individ s-a infipt intentionat cu masina in poarta unei case.
O noua rafuiala a avut loc intre clanurile din Clejani, care s-au luat la bataie si in urma cu doua seri, pe o strada din comuna.
42 de perchezitii efectueaza politistii din Iasi, luni dimineata, impreuna cu procurorii DIICOT, in scopul de a destructura doua grupari infractionale specializate cu camata.
Perchezitii, in aceasta dimineata, la membrii clanului Duduianu din Bucuresti. Potrivit unor surse, interlopii sunt acuzati ca inchiriau masini si apoi le vindeau la dezmembrari.
Banda Ghiocel din Valcea a ingrozit California. Infractorii din acelasi neam foloseau metode de furt deja consacrate la noi pentru a-i jefui pe varstnicii din San Diego.
Suntem MEREU CU TINE, fii si tu mereu cu noi! ? Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS:
Frauda cu fonduri europene la un cunoscut clan interlop din Banat. Procurorii anticoruptie au descins la mai multe adrese ale unor firme din Caransebes, suspectand un prejudiciu imens.
4 din 6 companii sunt inregistrate in Caracal, unde primar este Ion Doldurea Firma Flagas a avut anul trecut un business de 595,9 mil lei, un profit net de 32,7 mil.
google-analytics.com