Cautare

40 de rezultate pentru "citrin" (6.68 secunde)
Vor putea fi admirate si obiecte de decor din jad, geode de ametist si citrin, flori de mina provenite din Romania.
coliere din agat de foc - 100 RON, scoica perlifera de apa dulce - 18 RON, pandantive din diverse pietre - 12 RON, briose, ace - 10 RON, pandantive din citrin, aventurin, carneol, cristal de stanca - 8 RON, pandant din lapis lazuli (piatra prieteniei) - 9 RON, cercei cu tortite din argint si diverse cristale - 20 RON, bufnite cu pietre, broasca testoasa, bratari din paua - 10 RON, colier din cristal de stanca - 100 RON, colier din bronzit - 100 RON, colier din fluorina si cercei - 150 RON, colier din carneol si agat - 50 RON", ne-a spus Oscar Edelstein.
Mineral Expo va fi deschisa in intervalul orar 11.00 -21.00, cand vizitatorii vor putea admira cristale ca beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz, geode de ametist, citrin sau obiecte de decor din jad.
"Au mers foarte bine sidefurile de la melcul paua, dar si colierele unicat din bronzit, amestist, piatra lunii, citrin, opal din Peru, turcoaza, granat, smarald si turmalina", a adaugat Oscar Edelstein.
Cele mai inedite geode de ametist si citrin isi vor face loc printe unicatele in materie de bijuterii - coliere, bratari si cercei din rubin, safir si smarald...
Familia Gabrian participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
"La standul meu vizitatorii au putut gasi set din crisocola cu schatukit, format din bratara, pandant, inel si cercei, brose din jad si mookait - intre 15 - 25 RON, fosile comune din Maroc si Madagascar, cercei montati in argint din aventurin, din Brazilia, si citrin, cercei din labradorit din Finlanda, cercei din coral", ne-a spus Andrei Costin Victor.
Au ales talismane cu pietre pretioase si semipretioase precum diamant veritabil, negru sau briliant, rubin, safir albastru, galben, roz, oranj, cristal, safir negru, topaz albastru, cristal topaz, ametist violet sau verde, citrin, granat, onix negru si verde, peridot, cuart roz si fumuriu, tsavorit verde emerald, sidef natural si perla de apa dulce.
La expozitia de la Sala Palatului, iubitorii de cristale au gasit si citrin natural, cuart fantoma, cuart laser, cuart lemurian, antimonit din Baia Sprie, aquamarin cu muscovit - la 5.000 de euro, generator din cuart fumuriu - la 2.500 de euro si cuart cu calcit de la mina Cavnic - la 700 de euro.
"Am adus bratari din argint cu pietre pretioase - 250 RON,, bratari din argint cu pietre semipretioase, cercei cu rubin, topaz, safir, ametist, periodot, citrin, granat - 50 RON, bratari cu pietre semipretioase precum piatra lunii, carneol, ametist, turmalina, inele cu pietre semipretioase, montate in argint - 50 RON", ne-a spus Carmen Bere.
Creatiile lui Marian Nacu au la baza argintul 925 si sunt reprezentate de garnituri de bijuterii cu lapis lazuli, coral, sidef, agate, brose cu rodonit, agate, citrin, sidef si inele cu jad, coral, ametist, ochi de tigru sau pandative cu piatra lunii.
jad, smarald, citrin, coral, cuart fumuriu, lapis lazuli, achizitionate din toate targurile de profil sau din colectia ei personala, mostenita de la familie.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
inel cu chihlimbar baltic, cu citrin. In general, am predilectie pentru inelele cu model vechi, din argint. La standul meu gasiti si ceasuri din gama Atlantic, atat Atlanticul pentru intelectuali, care era subtire, placat cu aur - la 600 RON.
cuarturi cu intruziuni, serafinit, larimar, tanzanit, in afara de ametist, citrin si cuart roz. Alte pietre pe care le-am adus la stand sunt:
Mai am obsidian, larimar pectolit, turcoaz perozea, larimar, pandantive mici de chihlimbar - la 25 Ron, bratari din lapis lazuli, ametist si cuart roz, bratari din chihlimbar. Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
Si cuarturile mari cu ametist si cele cu citrin sunt la mare cautare, ne-a spus Anamaria Vidu.
- O calcedonie (alba), un hematit (gri), un citrin (galben) sau alte pietre albe, gri ori in culori pastel activeaza zona copiilor si a proiectelor de viitor (vest).
Bijuteriile norocoase pentru Berbeci in noaptea de Revelion sunt cele cu rubin si citrin. Taurii se gandesc la bani si in noaptea de An Nou, iar daca printre invitati se afla persoane cu care ar putea pune la cale o afacere profitabila, nu vor ezita sa deschida subiectul.
google-analytics.com