Cautare

142 de rezultate pentru "cismigiu" (2.67 secunde)
Elisabeta Onu din Arges a participat in acest week-end la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. ... "Produsele noastre au fost apreciate la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu!
De asemenea, vizitatorii care au venit la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu au putut achizitiona si: ... La targul traditional organizat in Parcul Cismigiu am dat bine din toate:
Cei de la firma Pamvet SRL au participat recent la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... la Brasov, Galati, Tulcea, Sinaia, TArgu Jiu, Romexpo, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cele mai cautate bauturi la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu.
Cei de la firma Pamvet SRL participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori rganizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... la Brasov, Galati, Tulcea, Sinaia, TArgu Jiu, Romexpo, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... Targul din Parcul Cismigiu este deschis publicului intre orele 10.00 - 20.00, pana pe 13 aprilie inclusiv.
Primaria Generala a Capitalei este gata sa cheltuie un milion de lei din bugetul public pentru ciorile din Cismigiu. ... "Ciorile din Gradina Cismigiu, vecini cu aripi".
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea: ... Puteti achizitiona aceste bijuterii semnate Angela Avram pana vineri, 10 aprilie, de la standul Angelei Avram din Parcul Cismigiu.
Bibiana Stancilov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" din Parcul Cismigiu produse atat de cautate de romani!
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna. ... Il puteti gasi pe Florin Chise la standul din Parcul Cismigiu, pe alee, pana pe 4 mai inclusiv.
Cozonac Domnesc este prezent cu diverse bunatati la targul de produse traditionale organizat cu prilejul Floriilor, din Parcul Cismigiu. "Am facut o pasca de 15 metri lungime.
Am venit la acest targ, organizat la intrarea in Parcul Cismigiu, si m-a impresionat Festivalul International de Folclor organizat cu acest prilej.
Corona SRL este prezenta cu un stand in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures.
CE SPUNE EA DESPRE EL L-a cunoscut ca om in Cismigiu. ... "Traian Basescu avea obiceiul ca, dupa sedintele consiliului, care se desfasurau o data pe luna, sa-i stranga pe consilierii Aliantei vizavi, in Parcul Cismigiu.
Se vand, in mare parte, locuinte in jurul valorii de 60.000 €, dar cea mai ieftina locuinta achizitionata a fost intr-un proiect din Ploiesti, cu o valoare de 21.000 € iar cea mai scumpa, un apartament cu 3 camere in complexul residential de lux Lotus Cismigiu." (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, puncte de acces wireless au fost montate si in zonele Roata Mare (care a fost demontata, intre timp) si zona Cariatide - intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, in zona Debarcader din parcul Cismigiu, in apropierea statiei de metrou Izvor, la intrarea principala din parcul Floreasca si in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din sectorul 3 al Capitalei.
Marti, 13 noiembrie, la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc lansarea unui nou volum de Paulo Coelho, Manuscrisul gasit la Accra.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... "Vom fi prezenti in Parcul Cismigiu pana duminica inclusiv, orele 19.00 - 20.00.
Gheorghe Zapca si sotia sa, Maria Zapca, participa zilele acestea la targul de Paste organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com