Cautare

1793 de rezultate pentru "ciolacu elena" (3.58 secunde)
Am avut doi invitati foarte buni in acea editie, pe profesorii de istorie Ciupala si Scurtu - dl Ciupala are si o carte despre femeile in istoria Romaniei -, care aveau povesti foarte interesante despre personajele pe care le insiraseram noi acolo, pe un panou al Elenelor care au influentat istoria Romaniei, de la Elena Cuza la Regina Mama Elena, la Elena Udrea si Elena Basescu in zilele noastre, trecand desigur prin Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
Paris si Elena Povestea de dragoste dintre Paris si Elena din Troia este descrisa cu detalii in Iliada lui Homer - una dintre cele mai frumoase legende grecesti. Elena din Troia era maritata cu Menelaus, regele Spartei, iar Paris era fiul regelui Priam din Troia.
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Elena Udrea, reclamata la Parchet (Autor: ... Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea. ... Favorita si protejata presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, este acuzata de conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca social-democratii au finalizat pachetul de masuri menit "sa stopeze escaladarea preturilor si ieftinirea facturilor la populatie cat si in economie". ... Totodata, Ciolacu a criticat fostul guvern pentru liberalizarea pretului la energie electrica in timpul pandemiei.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, intrebat despre rationalizarea produselor de baza in cazul plafonarii preturilor ca i "se pare normal". ... Ulterior, Ciolacu a revenit asupra declaratiei si a spus ca nu este vorba despre o "rationalizare", ci despre o "limitare".
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineata ca asteapta o notificare oficiala de la Ambasada Ucrainei la Bucuresti sau de la Ministerul de Externe, legat de un posibil discurs al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski in Parlamentul Romaniei.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, ca impactul bugetar al masurilor economice si sociale pe care coalitia de guvernare le va prezenta astazi este de 17,5 miliarde de lei (aproximativ 3,5 miliarde de euri), dintre care 1,8 miliarde de euro sunt fonduri europene.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicusor Dan sa demisioneze. Scapa bucurestenii, scapa si domnia sa, a spus Ciolacu.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine introducerea impozitarii progresive, in replica la declaratiile liberalilor, care se opun schimbarii cotei unice de impozitare. "Sa facem un pas catre tarile dezvoltate", a spus, luni, seful social-democratilor, Marcel Ciolacu.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca in PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dincu, dupa ce in presa au aparut informatii despre acest subiect.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare". ... Surse din partid au spus ulterior ca declaratia lui Marcel Ciolacu a fost o gluma.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac colegii de coalitie liberali, pe care ii acuza ca ar fi creat o strategie prin care sa dea vina pe PSD si ANRE pentru criza din energie si sa "inceapa un atac" la adresa sa si a unor ministri social-democrati.
Marcel Ciolacu spune ca vrea supraimpozitarea companiilor cu venituri uriase. ... Totusi, presedintele Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, il contrazice pe Marcel Ciolacu si spune ca Romania nu are posibilitatea bugetara de a reduce taxarea pe munca.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale. ... Social-democratii intentioneaza sa-l propuna ca premier pe Marcel Ciolacu in prima parte a rotatiei.
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL.
Liderii Coalitiei au purtat negocieri marti pentru noul Guvern Ciolacu. PNL si PSD si-au anuntat ministerele, insa presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca negocierile cu PNL pentru ministerele din Guvernul Ciolacu au esuat, nereusind sa ajunga la un consens.
google-analytics.com