Cautare

15998 de rezultate pentru "cat casta racordarea gaze la anl" (3.64 secunde)
E.ON Gaz Romania estimeaza ca pretul gazelor pentru populatie va urca cu 10% in ianuarie 2008 si cu 30% pentru intregul an, ca urmare a avansului pretului gazelor din import, a anuntat distribuitorul de gaze controlat de grupul german E.ON.
Preturile la electricitate, motorina si gaze naturale vor creste din cauza majorarii accizelor.Preturile la energie electrica, motorina, pacura si gaze naturale utilizate drept combustibil pentru încalzire vor creste anul acesta, în urma aplicarii noilor niveluri ale accizelor, mai mari decât în 2007.
Pretul gazelor naturale pentru consumatorii casnici va creste la 1 februarie cu 8,5%, din cauza majorarii pretului gazelor importate si a ajustarii tarifelor de distributie, iar pretul gazelor din productia interna va urca cu 5%, la 495 lei/1.000 metri cubi, a anuntat, miercuri, ANRE.
Producatorii anunta o noua serie de scumpiri ale alimentelor, dupa cresterea cu 8,5% a tarifelor la gaze incepand de azi, 1 februarie. ... Daca se tine cont numai de majorarea tarifelor la gaze, alimentele nu ar trebui sa se scumpeasca cu mai mult de 3-5%.
Romania va cumula in perioada 2002-2012 pierderi de sute de milioane de euro pentru ca nu cumpara gaze naturale direct din Rusia, ci de la intermediari, iar aceasta situatie ar trebui rezolvata dupa ce expira contractele in derulare, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Productia industriala a crescut cu 7,3% in perioada ianuarie-aprilie, comparativ cu primele patru luni din 2007, evolutia fiind sustinuta de energia electrica si termica, gaze si apa, precum si de industria prelucratoare, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud renunta la serviciile Postei Romane privind incasarea facturilor la gaze de la clienti, oficiile postale fiind inlocuite de la 1 august cu ghiseele Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si cu unitatile PayPoint."Noile modalitati de incasare a facturilor sunt parte integranta a procesului de modernizare a Distrigaz Sud", se arata intr-un comunicat al companiei.Pentru plata facturilor la PayPoint si la Banca Centrala Cooperatista, clientii Distrigaz Sud dispun de 900 de unitati.Alte modalitati de plata a facturilor catre Distrigaz Sud sunt prin debit direct, prin intermediul bancilor BCR, BRD, ING, Raiffeisen Bank, Romexterra Bank, Banca Transilvania si UniCredit Tiriac, la caseriile companiei, la agentiile bancare BRD, Romexterra sau automatele CitiBank, cu cardul la bacomatele BRD, BCR si Romexterra si online, pe pagina de Internet a companiei.Distrigaz Sud a fost privatizata in 2005, cand a fost cumparata de Gaz de France.
"Investigatia a fost deschisa ca urmare a plangerii depuse de Amonil Slobozia cu privire la posibilitatea existentei unei practici anticoncurentiale in relatiile privind vanzarea-cumpararea de gaze dintre Romgaz si Azomures", potrivit Consiliului Concurentei.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, joi, ca preturile gazelor naturale nu vor fi majorate la 1 octombrie. "Nu vom scumpi gazele de la 1 octombrie", a spus Vosganian, la Iasi.
, care a avut, la licitatia organizata in data de 22 decembrie 2008, o oferta net mai buna decat cea a Congaz.
, care a avut, la licitatia organizata in data de 22 decembrie 2008, o oferta net mai buna decat cea a Congaz.
Ford Romania a solicitat recent oferte de pret de la furnizorul de gaze naturale din Vaslui, SC Est Gas SA, desi fabrica primeste in prezent gaze de la Conef Gaz SRL, a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, reprezentant al companiei de autoturisme.
Romania a suplimentat importurile de gaze. ... Importurile de gaze ale Romaniei au fost suplimentate, a declarat pentru The Money Channel secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.
Bursa Romana de Marfuri a organizat in data de 20.09.2010 o noua tranzactie cu certificate CO2 pe Piata la disponibil in Ringul certificatelor CO2.
Compania Petrom nu este de acord cu masura impusa de stat prin care este obligata sa furnizeze gaze la pret de cos pentru propria ei termocentrala. Petrom ar fi dorit sa livreze gaze la pret de productie interna.
Ma refer in aceasta declaratie politica strict la blocarea vanzarii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera. In urma deciziei Comitetului de Conformare a Protocolului de la Kyoto, Romania pierde 1,5-2 miliarde de euro, pe care i-ar fi putut incasa din vanzarea acestora.
Pretul gazelor naturale pentru consumatorii non-casnici creste cu 5% Preturile finale reglementate la gazele naturale pentru consumatorii non-casnici, cu exceptia producatorilor de energie termica, vor creste cu 5%, de la 1 ianuarie 2012, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.
Gazele NU se scumpesc pentru populatie de la 1 ianuarie 2015! ... de la 1 ianuarie 2015 NU se scumpesc gazele furnizate consumatorilor casnici.
Format la intrarea in Caraibe, Triunghiul Bermudelor compus din Insulele Bermude, Puerto Rico si Fort Lauderdale in Florida, este sursa a mii de speculatii ce privesc disparitia diferitelor vase, sau avioane, care s-au aventurat prin zona.
google-analytics.com