Cautare

174 de rezultate pentru "bureata claudia" (6.17 secunde)
Deschiderea capacitatilor paranormale - 18:00 - 19:00 - SALA A - Claudia Jimeno: Viata ta iti apartine, creeaz-o cum vrei tu!
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Claudia de 19 ani din judetul Teleorman, care intretinea raporturi sexuale orale contra sumei de 50 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie, cu cea in cauza in stare de libertate.
Gabi Badalau a oferit un interviu dupa ce instanta a hotarat ca dominiliul copiilor ramane la Claudia Patrascanu. Ce mesaj are acesta pentru fosta lui sotie.
Andreea Marin, Alexandra Dinu, Monica Barladeanu, Oana Andoni,..iar la nivel international le admir pe Monica Beluci, Claudia Schifer,Adriana Sklenaricova.
El este cercetat in stare de libertate, insa are interdictie de a parasi localitatea timp de 30 de zile", a declarat comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.
"Nici unul dintre cei doi inculpati nu a fost incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Olt pana la aceasta data", a declarat comisarul Claudia Radu din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.
In cauza au fost intocmite acte premergatoare, fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", a declarat comisarul Claudia Radu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.
Claudia de 18 ani din jud. Teleorman, care intretinea raporturi sexuale orale contra sumei de 30 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie, cu cea in cauza in stare de libertate.
Scandalul dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu nu se opreste aici! Diva din showbiz-ul romanesc a oferit un interviu exclusiv la Antena Stars despre acuzatiile Claudiei Patrascanu, asa ca a dat cartile pe fata si a vorbit fara perdea.
Claudia de 18 ani, din judetul Teleorman, care intretinea raporturi sexuale orale contra sumei de 30 lei. Suma de 30 lei a fost ridicata de politisti, iar cercetarile sunt continuate cu autoarea in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.
Claudia de 25 de ani, din Bucuresti, au fost ranite usor si au fost indrumate, de la spital, la domiciliu.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Armin Nicoara a marturisit ca sotia lui a avut atacuri de panica de Valentine's Day. Ce a patit Claudia Puican de Ziua Indragostitilor. Intamplarea le-a stricat toate planurile.
Claudia Tatarici. Potrivit sursei citate, dispeceratul SAJ fusese apelat sambata, in jurul orei 12,40, de o persoana care a gasit victima in stare de inconstienta.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com