Cautare

2307 de rezultate pentru "bogdan petrescu" (8.83 secunde)
Stefan Lungu a gatit, in editia 2 "Gatit la costum", sezonul 3, alaturi de Dragos Petrescu, fondator al lantului City Grill Restaurants.
Pus sa comenteze situatia prin care trece Dan Petrescu, "Sumi" crede ca actualul antrenor al CFR-ului are sanse minime sa mai continue in Gruia, mai ales dupa ultimele evenimente.
CFR Cluj a fost invinsa cu 2-1 de Rapid, meci la finalul caruia Dan Petrescu (54 de ani) a criticat arbitrajul.
La flash-interviu, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a incercat sa nu utilizeze cuvinte dure la adresa brigazii de arbitri, dar nu s-a putut abtine sa comenteze fazele litigioase.
Partida dintre FC Botosani si CFR Cluj s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, in etapa 20 din Liga 1, dupa un gol controversat marcat in prelungiri de moldoveni. Dan Petrescu s-a aratat nemultumit de arbitrajul partidei.
Dan Petrescu considera ca echipa sa a fost nedreptatita la prtida de la Botosani. Antrenorul campioanei cere ca brigada de arbitri care va oficia la FCSB - CFR Cluj sa fie atenta si sa analizeze cu atentie atunci cand va interveni tehnologia VAR.
Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre transferul ratat al lui Emmanuel Yeboah (19 ani) la Slavia Praga.
CFR Cluj a fost singura echipa din Romania care nu a mers in Antalya in cantonament. Dan Petrescu a ales Spania, iar la revenirea in tara a oferit declaratii.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului CFR Cluj - FCSB, programat duminica (ora 21:00, Orange Sport 1), in care a vorbit despre importanta meciului, despre vremea nefavorabila, dar si despre Hagi, care are aniversarea duminica.
Tehnicianul trupei din Gruia, Dan Petrescu, crede ca rezultatul cel mai echitabil era un egal si ca ros-albastrii au dat gol din nimic.
CFR Cluj s-a impus in fata celor de la FC Arges, 3-1, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 26 a Ligii 1. Dan Petrescu s-a revoltat inaintea returului cu Lazio.
Dupa ultimul fluier al arbitrului, Dan Petrescu s-a felicitat cu cei din staff-ul sau, s-a imbratisat cu Ioan Ovidiu Sabau si a pornit spre vestiare alaturi de elevii sai.
A fost spectacol total la partida dintre CFR Cluj si Rapid, din prima etapa a play-off-ului Ligii 1, incheiata cu un rezultat de egalitate, scor 2-2. Dan Petrescu (55 de ani) a avut un discurs extrem de dur la finalul meciului.
Colonel Ion Petrescu, analist militar: ... Sa nu uitam faptul, recunoscut de Statul Major al armatei britanice, ca trupele lui Putin inainteaza terestru cu 3-4 kilometri pe zi", a spus Petrescu la Antena 3.
Petrescu, Oroian, Paraschiv Rezerve: ... Petrescu Radu (Bucuresti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti) / Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti), Arbitru AVAR:
Dan Petrescu Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR:
Dan Petrescu Manea, Burca, Krasniqi, Yeboah si Birligea au disparut din echipa de start fata de meciul cu Lazio. Au aparut in locul lor Braun, Kolinger, Petrila, Janga si Malele.
Dan Petrescu UTA (3-4-3): Kucher - Chindris, Benga (cpt.), Hoxhallari - Vukcevic, Cascini, P. Anton, Abeid - R. Pop, Milosevic, Willie Barbosa REZERVE:
La finalul jocului, Dan Petrescu a remarcat ca, dupa o buna perioada de timp, CFR Cluj a castigat din nou cu scorul sau favorit.
Dan Petrescu Stadion: Academia Hagi - teren principal (Ovidiu - Constanta) Arbitru: Coltescu Sebastian (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2:
google-analytics.com