Cautare

101 de rezultate pentru "andrew hack" (3.26 secunde)
Creatorul brandului este printre cei care au introdus moda infuziilor de fructe in anii ‘ 80 - Andrew Demmer. Urmeaza ca in luna noiembrie sa deschidem un magazin pe Calea Dorobantilor nr.
Foster) - eficientizarea activitatilor in domeniul medical Andrew Hague (CellSonic) - o metoda revolutionara de vindecare noninvaziva a leziunilor Akbar de Medici (University College London) - aplicatiile inovatiei VR Nano in sfera medicala Dr.
Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost inscris la varsta de 7 ani intr-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori inaintea raselor extraterestre.
Nu s-a mai intamplat nimic semnificativ pana in 2013, cand londonezul Andrew Burlington a incarcat pe youtube o serie de videoclipuri pentru canalul sau TheAlienInterview.
Andrew Siemion, director al Centrului de Cercetare SETI din Berkeley, a declarat ca proiectul va fi primul care va scana intreaga gama de de frecvente a benzii de 10 GHz.
Andrew Li, ginecolog in cadrul Cedars Sinai Medical Center, Los Angeles. Este foarte important sa nu ignori aceste simptome sau altele care iti dau de gandit si care persista si sa mergi la doctor pentru un control de rutina.
Tanarul din Malaga si-a inceput cariera dansand pentru Cirque du Soleil si in comedia muzicala Cats, regizata de Andrew Lloyd Weber.
Noi nu stim daca este un pericol minor sau o furtuna foarte puternica, la fel ca uraganul Sandy sau uraganul Andrew sau altceva similar.
Regele Charles al III-lea, printesa Anne si printii Andrew si Edward au stat la capataiul ei. Mai multe persoane din public i-au adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.
Norica Nicolai, fost europarlamentar si fost procuror a analizat scandalul in care sunt implicati fratii Andrew si Tristan Tate. Iata concluziile.
Fratii Tate au ajuns marti in fata judecatorilor pentru a cere sa fie eliberati din arest, iar Andrew Tate tinea in mana un obiect cu care a atras atentia celor din jur
Unul din prietenii fratilor Tate a fost audiat la DIICOT. La iesirea din cladire acesta a vorbit despre legaturile sale cu acestia.
Informatie-bomba in cazul fratilor Tate. Cei doi raman in arest, contestatia la prelungirea arestului preventiv a fost respinsa. Intre timp, noua avocata a acestora, Tina Glandian, cunoscuta drept aparatoarea celebritatilor internationale, a dezvaluit ca Tristan are inca un copil, cu o romanca.
Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ca fratii Tate sa ramana in arest. Andrew Tate acuza intr-o noua postare facuta pe Twitter ca Romania este un stat comunist.
Magistratii au decis ca Andrew si Tristan Tate sa ramana in continuare in arest preventiv. In ceea ce le priveste pe cele doua femei numite si "ingerii" fratilor Tate, instanta a hotarat schimbarea masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu.
Andrew si Tristan Tate si-au pierdut temporar libertatea, insa isi pot pierde inclusiv averea din Romania. Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
Dupa 10 zile petrecute in arest la domiciliu, Andrew si Tristan Tate au avut voie sa paraseasca locuinta. Insa doar pentru o ora.
Tristan Tate a ajuns din nou la DIICOT pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat alaturi de fratele sau, Andrew.
Andrew si Tristan sunt acuzati si de viol in forma continuata, agresiune sau alte violente Potrivit rechizitoriului, s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile si imobile, autoturisme de lux, ceasuri de lux, lingouri si o medalie.
"Intr-o turnura socanta a evenimentelor de aseara, 11 martie 2024, fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti cu forta timp de 24 de ore si au primit un mandat european de arestare din partea autoritatilor britanice.", a transmis echipa de comunicare a fratilor Tate, care ofera mai multe detalii despre urmatorii pasi ce vor fi parcursi de cei doi.
google-analytics.com