Cautare

1433 de rezultate pentru "telefoane timisoara" (3.27 secunde)
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Craiova - Poli Timisoara (18.30); ... FC Interstar Sibiu - AFC Unirea Ungheni (17.00), Sportul Studentesc - Poli Timisoara (18.30), marti: ... Craiova, Poli Timisoara, Sportul Studentesc) - Loc 1B (FC Interstar Sibiu, AFC Unirea Ungheni, ACS Salina Ocna Sugatag).
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Beneficiind de fonduri publice de 690.000 de lei, printr-un program de sprijnire a exporturilor derulat de Ministerul Economiei, firmele (IMM-uri) expun gratuit in standul national, li se deconteaza 50% la cazare si transport pentru o persoana din cadrul firmei si le sunt suportate unele costuri de marketing, a declarat pentru HotNews.ro Codruta Nicolescu, diretor executivARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Filiala Timisoara, cea care a coordonat aceasta participare romaneasca la Barcelona.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara. ... In ziua imediat urmatoare, gazda primitoare va fi Setup Venue & Club din Timisoara.
BookLand revine pentru a treia oara consecutiv la Timisoara! ... Multumim si pe aceasta cale Primariei Timisoara pentru tot sprijinul acordat acestei initiative culturale.
"O sa-i creez lui Lady Gaga o tinuta care-mi poarta semnatura si o sa i-o trimit pentru ca sunt extrem de curioasa daca ceea ce ii voi propune, ca stil vestimentar, o sa-i fie pe plac!", spune Silvia Terziu care locuieste de cativa ani la Paris, acolo unde are atelierul de creatie, pe langa cel de la Timisoara, (pe Bulevardul Take Ionescu 20), si pe care il va inaugural pe data de 2 Iunie 2013, imediat dupa Sibiu Fashion Days.
Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Ajuns in Timisoara, brazilianul s-a acomodat rapid si deja a inregistrat piesa Lumea intreaga” impreuna cu trupa.
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Prima bicicleta am avut-o la zece ani, can eram la Timisoara. ... Cea mai lunga distanta cu bicicleta a fost de 7.000 de km, pe traseul Timisoara - Arad - Lipova, spre granita cu Ungaria, ne-a zis Horea. ... A fost chiar si la un concurs din Timisoara.
Doua femei din Timisoara, atacate de o haita de 30 de caini Doua femei care se plimbau seara pe o strada din Timisoara au fost atacate de o haita de aproape 30 de caini maidanezi.
Operatie in premiera in Romania La Spitalului Judetean Timisoara a avut loc, luni, in premiera nationala o interventie chirurgicala asupra varicelor prin criogenie.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac. ... Imediat ce a fost internat la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii i-au facut un set complet de analize.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Dar mai intai a venit in Romania, la Timisoara, orasul natal, intr-un concediul mai lung de trei luni de zile, iar in bagaje avea cartea care a sadit o samanta in mintea si in sufletul ei.
Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, si embrionul de clasa de mijloc, constituit din intelectualitatea tehnica, economica si umanista, pe de alta parte.De mentionat prezenta masiva, in strada, a tinerilor.
Presedintele Consiliului Judetean Timisoara, Sorin Grindeanu, propus de coalitia PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru, a afirmat ca nu este ofiter acoperit si ca nu a avut contacte de nicun fel cu serviciile secrete.
google-analytics.com