Cautare

2409 de rezultate pentru "tamas ioan" (3.35 secunde)
La randul sau, deputatul UDMR Tamas Sandor a atras atentia ca democratii trebuie sa fie atenti la retorica lor daca vor sa intre in Partidul Popular European (PPE).
Deputatul UDMR Tamas Sandor a sesizat saptamana trecuta conducerea Camerei Deputatilor, sustinand ca ar fi suferit o toxinfectie alimentara dupa ce a consumat produse la restaurantul amenajat in incinta Parlamentului.
Delegatia ungara a fost condusa de directorul general al acestei institutii, Wittich Tamás, iar delegatia romana, de Dan Vlaicu, presedintele autoritatii romane. ... Wittich Tamás, seful delegatiei maghiare, a apreciat colaborarea cu ANPC si a spus ca intre autoritatea romana si cea maghiara este o anumita diferenta.
Era un Tamas care nu jucase la club si dadea semne de nervozitate, Era un Marica, si el cu putine meciuri la Schalke, era un Torje, care si el se recupereaza foarte greu si spaniolii stiu asta, Era unul dintre mijlocasii centrali...
• Fundasul Gabriel Tamas a declarat vineri seara, dupa remiza cu Olanda, scor 2-2, ca este putin suparat deoarece el si colegii sai din echipa nationala isi doreau o victorie si a calificat drept dezamagitor faptul ca "tricolorii" au jucat foarte slab in repriza a doua."Este dezamagitor ca am jucat foarte slab a doua repriza.
Cu o aparare in care are incredere, deja obisnuitii Rat si Chiriches, alaturi de Tamas, folosit pe flancul in care a dat randament la Istanbul (1-0, 2012) si Grigore, intr-o crestere mare in ultima vreme.Cuplul de inchizatori e inedit, Pintilii - Hoban, tripleta din spatele lui Marica pare sa-l ocoleasca pentru prima oara in ultima vreme pe Torje.
Acesta a comentat si venirea surprinzatoare a lui Tamas la Steaua, care a anuntat ca s-a gandit si la nationala cand a semnat cu echipa din Ghencea. - Tamas a ales foarte bine.
Portarul campioanei s-a remarcat la devierea periculoasa a lui Tamas. ... Si Astra a fost aproape de deschiderea scorului dupa ce Alibec l-a fentat usor pe Tamas.
Gabriel Tamas, 21. ... Enache (4, 45+2), Regattin (13), Ndiaye (45+2), Tamas (63), Aganovic (72). Moke (86) Cartonas rosu:
Tamas parca a fost cu gandul la Eilat, a sarit contratimp si l-a lasat pe Mitrovici (20) cu golul in fata, doar ca atacantul a tras prost de bine pentru tricolori.
Popa, M. Briceag, U. Meleke, C. Costin, G. Tamas, V. Rata, F. Balan, M. Lopes, D. Paraschiv Antrenor: Liviu Ciobotariu
Tamas 77, I. ... Popa - Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag - Droppa, Meleke, V. Rata - Nemec, I. Gheorghe, Lopes Rezerve:
Tamas 10, Safranko 73 / Yuri 32, Janga 35 Sepsi: Niczuly - Balasa, Ninaj, Tamas, Dumitrescu - Stefanescu, Paun, Francisco, Matei - Tudorie, Safranko Rezerve:
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
google-analytics.com