Cautare

13 de rezultate pentru "spring" (3.11 secunde)
Expo Varadinum va organiza, in perioada 30 martie-2 aprilie, in Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de a zecea editie a Spring Expo Ambient.
Intrucat Spring Expo a luat sfarsit duminica, 2 aprilie, organizatorii expozitiei doresc sa prezinte castigatorii premiilor oferite de partenerii lor, respectiv castigatorii concursurilor organizate cu ocazia evenimetului. Astfel, castigatorii premiilor vizitatorilor Spring Expo 2006 sunt:
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe". ... Potrivit sursei citate, actiunile programului "Spring Day in Europe" au fost organizate tinand seama de calendarul Primaverii Europene.
Rezultate slabe pentru Dacia Spring la testele de impact EuroNCAP. Masina romaneasca produsa in China a obtinut doar o stea din 5 posibile.
in aprilie 2014) si A Dream of Spring. Fiecare volum publicat a devenit un bestseller international; seria a fost tradusa in peste douazeci de limbi si a fost vanduta in peste 15 milioane de exemplare in toata lumea.
Semana cu o creatura legendara care ar fi bantuit zona in secolul XIX, numita "Spring-Heeled Jack". Creatura a fost observata si de alti martori:
Perla Majestic a contractat anul trecut un credit de investitii de circa patru milioane de euro in vederea construirii unui ansamblu de cinci blocuri cu apartamente de vacanta in Navodari. Compania face parte din grupul de firme din domeniul turistic controlate de Spring Time Holding.
In track-ul de Java, keynote-ul este sustinut de Jens Schauder, Spring Data Committer la Pivotal, care ne va dezvalui modul de proiectare al unui model de obiect folosind DDD si aducand in discutie Database Admins.
Fie ca este vorba despre piese de factura bop/hard bop ori cool ca Donna Lee (Charlie Parker), Giant Steps (John Coltrane), Waltz For Debbie (Bill Evans), despre bossanove precum More Than Yesterday (Oscar Castro Neves), Modinha (Antonio Carlos Jobim), You Must Believe In Spring (Michel Legrand), One Note Samba (Antonio Carlos Jobim), despre piese de tenta latino ca From Within (Michel Camilo), Spain (Chick Corea), despre balade sau alte piese mai putin clasificabile stilistic, cum sunt Ceora (Lee Morgan), My Song (Keith Jarrett), See The World (Pat Metheny), Curumin (Cesar Camargo Mariano), persista in auz o reconfortanta distinctie, o acuratete a exprimarii muzicale concretizata intr-o imagistica sonora policroma, iradianta.
Evenimente inedite In perioada 16 â€" 18 martie, intre orele 10:00 â€" 22:00, copiii sunt asteptati la expozitia de creatii din piese LEGO® Spring Brickville organizata de RoLUG si instalata la parterul centrului comercial, in zona main square.
Honey, baby,/You are/Like spring carved into nightingales/And in a song/Of love. (Florea Florescu: "Icoana de iubire" - "Icon of love", poem din volumul "Muguri de pasare"- editie bilingva, Editura Sitech Craiova,2000)   Femeia - dor scaldat in primaveri;
Dacia Spring ocupa locul 5 in topul vanzarilor masinilor electrice in Europa. Pe locul al 3-lea se claseaza Volkswagen ID.4.
Dacia Spring vine cu modelul Extreme, de 65 kw, care va costa 23.000 de euro in Italia. Alfa Romeo propune modelul Tonale Hybrid, cu care incearca sa revina pe piata auto.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com