Cautare

242 de rezultate pentru "numere romteleco" (3.02 secunde)
13 si 15 iunie Numere norocoase: ... 14 si 27 iunie Numere norocoase: ... 12 si 20 iunie Numere norocoase: ... 23 si 24 iunie Numere norocoase: ... 20 si 21 iunie Numere norocoase: ... 14 iunie Numere norocoase: ... 1, 6 si 10 iunie Numere norocoase: ... 13 si 18 iunie Numere norocoase:
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Semnalele de alarma trase in ultima perioada de Compania a€žImprimeria Nationalaa€œ cu privire la comercializarea biletelor emise pentru plata parcarii, a biletelor de spectacol sau alte activitati care presupun vanzarea de bilete fara a detine o plaja de numere au ramas fara ecou.
Shakuntala Devi s-a nascut in Bangalore, India, iar tatal sau - artist de circ - a fost acela care i-a descoperit abilitatea de a memora numere, pe cand avea trei ani si incerca sa o invete niste trucuri cu carti de joc.
ROMTELECOM (TELEKOM ROMANIA) Noile numere pentru clienti Telekom Romania Relatii cu Clientii Telekom Romania - 1234 / 0766.12.1234 - apel gratuit din reteaua Telekom Romania si Telekom Romania Mobile;
Timpul creste la 18 zile daca trebuie sa descifreze numere si simboluri. ... Daca parola are si majuscule, sunt necesare 23 de zile pentru descifrarea acesteia si de patru ani daca are numere si simboluri.
La inceputul unei sedinte, subiectul primeste doua numere, fiecare de patru cifre, numere generate la intamplare. Aceste numere nu au sens pentru mintea constienta a clarvazatorului, dar un nivel intermediar, special antrenat, le va interpreta drept coordonatele punctului care trebuie explorat.
Cu toate acestea, daca ai curiozitatea sa urmaresti toate adresele la care ai locuit, s-ar putea sa descoperi faptul ca anumite numere din tema ta se repeta de fiecare data; ... Asa cum am mai spus, nu exista numere pozitive sau negative.
La inceputul unei sedinte, subiectul primeste doua numere, fiecare de patru cifre, numere generate la intamplare. Aceste numere nu au sens pentru mintea constienta a clarvazatorului, dar un nivel intermediar, special antrenat, le va interpreta drept coordonatele punctului care trebuie explorat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul pe care il conduce a castigat alegerile si nu are importanta daca PD-L doreste sa numere si mandatul Elenei Basescu.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Leonard Pise, numit si Fibonacci a creat o serie de numere cu proprietati remarcabile. ... El a descoperit urmatorul sir de numere, 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233. ... Aceste doua numere fac parte din sirul lui Fibonacci.
Masina are numere straine, de Germania, proaspat adusa, nerulata in tara, impecabila, ireprosabila, full cu tot cu piele si trapa. ... Dupa care, cei doi se urca intr-o masina cu numere dubioase si pleaca nevazuti.
Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanu redactor-sef, si apare in doar sapte numere. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
- Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanuredactor-sef, si apare in doar sapte numere. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
[13] Ecuatia este rezultatul unui produs de factori, dintre care unii sunt numere supra-unitare (R, ne si T), iar altii sunt probabilitati (deci numere sub-unitare, fp, fl, fi si fc).
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Autoturismul de teren a fost trimis de Guvernul Romaniei si are inca numere provizorii. Potrivit lui Bejat, masina va avea numere MAI, ca toate celelate autovehicule ale Institutiei Prefectului din Romania.
google-analytics.com