Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (3.13 secunde)
Proiectul va fi depus saptamana viitoare de deputatii Petre Strachinaru (PD) si Mircea Dusa (PSD).
Inceputul de saptamana l-a prins pe social-democratul Petre Stanca exclus din partidul in care activeaza din 1995. Exclus nu practic, ci doar de gurile rele care au speculat, inca de vinerea trecuta, la maxim incordarea dintre Petre Stanca si seful sau de la Consiliul Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Potrivit secretarului general al PD-L, Mihai Petre, toti primarii actuali ai partidului isi vor reconfirma mandatele, existand in plus premizele obtinerii unor suprize si in alte localitati.
Excluderea lui Petre Stanca din PSD Constanta este o poveste departe de a se fi incheiat.
Dupa ce a afirmat, imediat dupa excluderea lui Petre Stanca din partid, ca nu a fost anuntat sau invitat la sedinta in care a fost luata o asemenea decizie, Gelu Dae "recidiveaza".
Potrivit purtatorului de cuvant al PDL Constanta, Mihai Petre, Guvernul a ramas in repetate randuri de neclintit la obiectiile formulate de catre reprezentantii Uniunii Europene, "dar mai ales cum a tratat cu insensibilitate maxima protestele vehemente ale oamenilor", spune democrat-liberalul.
A zis-o ieri avocatul Ion Popescu, vicepresedintele organizatiei judetene, dar si Mihai Petre, secretar executiv al formatiunii. ... Petre:
Proiectul de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier judetean al lui Petre Stanca a fost primul pe ordinea de zi la ultima sedinta a legislativului judetean.
Adrian Sirojea Mihei (PNL) - 98% prezenta, Iuliu Ioan Furo (PRM) - 98%, Corneliu Momanu (PDL) - 97%, Gheorghe Gabor (PNL) - 97%, Claudius Mihail Zaharia (PDL) - 96%, Emilian Francu (PNL) - 96%, Petre Dumitriu (PC) - 96%, Liviu Alin Rusu (PSD) - 95%, Mate Andras-Levente (UDMR) - 95%.
"Noi nu prea aveam nevoie acum de scandal" Nici consilierul local Petre Alexe nu stie ce va face pe viitor. ... Intrebat daca i se pare corecta mutarea de la varful Municipalei, Petre Alexe s-a multumit doar sa spuna ca nu intelege deocamdata acesta mutare.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
Nu se stie insa daca de la centru va fi luata in considerare initiativa de la malul marii, cert este ca, intre timp, pe lista de doritori sa candideze a mai aparut un nume - cel al lui Mihai Petre, pana nu de mult exclus din partid.
Petre Roman a recunoscut ca "este posibil" sa candideze din partea PNL pentru reprezentarea romanilor din strainatate. ... Joi, un cotidian central anuntase posibilitatea ca fostul premier ti pretedinte al PD Petre Roman sa negocieze cu liberalii o candidatura la senat.
Conducerea PNL a validat, marti, candidaturile lui Petre Roman, Florin Calinescu, Dida Dragan si Mihai Pocorschi din partea formatiunii liberale la alegerile parlamentare din noiembrie.
Conform unor surse liberale, cadidatura lui Daniel Zamfir a fost propusa de Petre Roman, fostul presedinte al Fortei Democrate si Inalt Reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate.
Navele fluviale sub pavilion romanesc indeplinesc - cele mai multe dintre ele, in special cele care naviga si in alte tari - standardele tehnice romanesti aliniate la normativele europene din domeniu, referitoare la siguranta navigatiei, a declarat, pentru "Replica", Petre Chirobocea (foto), seful Serviciului Siguranta Navigatiei si Coordonarea Porturilor din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR) - fost prefect al judetului Constanta.
Pe de alta parte insa, un alt coleg pedelist al lui Adrian Gheorghita, tot consilier judetean, Mihai Petre a declarat ca ieri inca nu fusesera "batute in cuie" proiectele care urmeaza sa le voteze sau nu in sedinta.
In lupta pentru Cotroceni, independentul Sorin Oprescu va lua voturi atat de la candidatul PSD, Mircea Geoana, cat si de la presedintele in functie, Traian Basescu, prognozeaza istoricul si analistul politic Zoe Petre.
Avocatul Poporului si decidentii din justitie trebuie sa ia in considerare sesizarea celor patru ONG-uri, care avertizeaza ca referendumul propus de Traian Basescu poate duce la o prefraudare a alegerilor, sustine analistul politic Zoe Petre, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics. ... Oricum, politic sau nepolitic, Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare", a fost de parere Zoe Petre
google-analytics.com