Cautare

529 de rezultate pentru "abonamente si telefoane" (4.24 secunde)
Nu erau telefoane, adica telefoane mobile. ... Am distrus si o parte din mobila de acasa cu exercitiile mele. ... Si asa am ajuns sa fac gimnastica, a povestit Nadia.
Sony Ericsson a lansat Walkman W880, unul dintre cele mai avansate telefoane mobile ale seriei muzicale, atat din punct de vedere tehnologic cat si din perspectiva design-ului. Cu o grosime de doar 9.4mm W880 se afla printre cele mai subtiri telefoane mobile.
O suma incredibila chiar si daca o raportam la populatia planetei. ... De exemplu, unele persoane si-au schimbat vechiul terminal, iar altii dispun de cate doua, trei sau chiar patru telefoane mobile, exemple care se intalnesc si in Romania.
Iata ca a venit si momentul ca acele secrete sa fie prezentate oficial. Astfel, compania a lansat ieri patru telefoane mobile din game diferite. ... Acesta imbina gamele precedente din care fac parte M600 si P990.
Nokia a anuntat lansarea a trei telefoane mobile accesibile ca pret, din gama de mijloc: ... Detine insa si camera foto de 2 megapixeli (MP), facilitati 3G si vine in format clamshell. ... Enumeram aici camera foto de 2 MP, tunerul FM precum si mesagerie instanta.
Domeniul IT&C poate sa pastreze actualele locuri de munca si chiar sa creeze mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, daca va fi sprijinit de Ministerul Comunicatiilor si de guvern, potrivit Nokia Romania.
O noua generatie de programe de spionare ieftine si usor de instalat face ca telefoanele mobile sa poata fi ascultate foarte usor si, mai mult, sa fie transformate in dispozitive de ascultare.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Nokia vrea sa "muste" din piata telefoanelor inteligente cu N9 Criticati de specialistii in IT pentru ca au pierdut startul in domeniul telefoanelor inteligente, finlandezii de la Nokia vin cu N9, un smartphone despre care spun ca le va inchide gura tuturor Pretul va fi de 600 de euro la liber, va avea o camera de 8 megapixeli care filmeaza HD si o memorie de 1Gb RAM.
Telefoanele Android mai ieftine, care costa chiar si 100 de dolari, au ajutat Google sa devina numarul unu pe smartphone-uri, zeci de producatori lansand asemenea terminale, de la Samsung pana la firme no-name din Asia.
De aceea, gigantii Google si Apple intentioneaza sa lanseze telefoane care recunosc utilizatorii din priviri sau dupa amprente, potrivit dailymail.co.uk. Saptamana trecuta, Apple a inregistrat un soft ("Low Treshold Face Recognition") care ar permite deblocarea iPhone-ului, iPodu-ului si iPadu-ului doar privindu-le.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
Targul de tehnologie CES Las Vegas - Tendinte pentru laptop-uri, tablete, televizoare si telefoane Laptop-uri usoare si puternice care pornesc in cateva secunde, tablete cu cea mai noua versiune de Android, televizoare cu rezolutie de neinchipuit si cele mai puternice procesoarele intalnite vreodata la smartphone-uri sunt lucrurile care vor tine capul de afis al targului de tehnologie CES care incepe in 8 ianuarie in Las Vegas.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Bataile inimii vor fi folosite ca parola pentru telefoane si calculatoare Uitati de recunoasterea faciala sau de amprenta digitala, in curand va veti putea debloca smartphone-ul sau PC-ul folosind bataile inimii.
Marii producatori de telefoane fug de Facebook Home. ... Din acest motiv, nu a durat mult si au inceput sa apara zvonurile care desfiinteaza posibilitatea aparitiei de noi terminale preinstalate cu interfata echipei lui Mark Zuckerberg.
Riscograma.ro a prezentat 7 metode de ascultare dar si de fentare a ascultarii convorbirilor telefonice. Vezi metodele prin care poti fi interceptat si cum sa te feresti:
Oficialii Samsung au cochetat, de-a lungul timpului, cu ideea unei noi generatii de telefoane mobile. La inceputul acestui an, compania a prezentat, in cadrul Salonului de Electronice din Las Vegas, un prototip al unei linii de telefoane cu ecrane flexibile numita YOUM.
Asta in conditiile in care le foloseam destul de rar pentru ca prefer castile dumnezeiesti care merg perfect si care te lasa cu gura cascata la cum se poate auzi in ele. ... Dupa multe telefoane date, am descoperit un service Philips in Deva.
Publicatia riscograma.ro a prezentat sapte metode de ascultare a telefonului, precum si modalitatile de "fentare" a interceptarilor: ... Metoda cea mai accesibila "publicului larg" este interceptarea semnalului de aproape, cu echipament pe care si-l permite aproape orice agentie de detectivi sau divizie judeteana de doisiunsfert.
google-analytics.com