Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (6.78 secunde)
Steaua a invins Dinamo cu 3 - 1. Vezi rezumatul meciului Derby-ul Steaua - Dinamo s-a desfasurat duminica seara, de la 21.30, pe Arena Natională ... Echipa formatiei Steaua Bucuresti a fost formata din:
Molde 1-2 Steaua! ... Steaua a plecat cu toate cele trei puncte din Norvegia si mai are nevoie de un singur punct din ultimele doua meciuri pentru a se califica in primavara europeana. Steaua a facut un pas urias spre primavara europeana.
Steaua si-a asigurat titlul de campioana a Romaniei Echipa Steaua Bucuresti si-a asigurat, sambata, titlul de campioana a Romaniei, al 24-lea din istorie, in urma remizei dintre Petrolul Ploiesti si CS Turnu Severin, scor 2-2, in runda a XXIX-a.
Legia - Steaua. ... Echipa de fotbal Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara la Varsovia una dintre cele mai importante partide din ultimii ani.
600.000 de euro pe sezon si un buget de transferuri de 20 de milioane de euro Rezultatele obtinute cu Steaua de Reghecampf n-au trecut neobservate nici in Bundesliga.
Rapid - Steaua, scor 1-2, in Cupa Ligii (optimi) Rapid a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, sambata seara, in Giulesti, in optimile din Cupa Ligii - Adeplast, iar ros-albastrii s-au calificat in sferturi.
Steaua - Aktobe 2-1. ... Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa 2-1 in returul cu Aktobe. ... Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport. ... Steaua: ... In comparatie, Steaua a expediat in medie mai putin de zece suturi spre poarta.
Antrenorul Galca a obtinut tripla istorica la meciul de adio la Steaua! Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... Steaua a castigat pentru a 22-a oara Cupa Romaniei-Timisoreana.
Sparta Praga - Steaua 1-1. Echipa lui Reghe are prima sansa la calificare dupa golul fabulos marcat de Stanciu Sparta Praga si Steaua au terminat la egalitate, 1-1, in prima mansa din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.
Steaua pastreaza sanse de calificare in primavara Europa League dupa victoria de pe teren propriu, scor 2-1, in fata turcilor de la Osmanlispor. ... Laurentiu Reghecampf si-a reparat la pauza greseala introducerii lui Adi Popa atacant central, iar Steaua a dominat copios partea secunda si a meritat victoria.
Steaua, Rapid si Arcul de Triumf sunt in grafic Cele trei stadioane costa in total 165 de milioane de euro, mult mai putin decat Arena Nationala, care are acelasi numar de locuri cat au in total cele trei stadioane noi.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google. ... steaua dinamo 2.
Alexandru Maxim a inscris cel mai important gol al carierei, in remiza cu Steaua, scor 1-1, reusita dedicata familiei sale Scolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, "Max"
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Diseara va merge cu mai multi prieteni, dar si cu fratele fotbalistului Didier Drogba pe Stamford Bridge Stadium la meciul dintre Steaua si echipa engleza Chelsea Londra. ... Astfel, Delia Antal s-a mobilizat si a decis sa-si sustina echipa favorita, de aceasta data Steaua!
Victor Ponta, reactie INCREDIBILA despre DOSARUL STEAUA-UEFA Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat ca Steaua nu ar trebui exclusa de UEFA.
Steaua, calificata in turul III preliminar al Ligii Campionilor Steaua Bucuresti s-a calificat in turul III preliminar al Ligii Campionilor al fotbal, dupa ce a reusit sa invinga, si in retur, in Macedonia, pe Vardar Skopje cu scorul de 2-1.
De la 12 ani (cand s-a legitimat) a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. A castigat campionatul national cu Steaua in 75-76, 77-78 si Cupa Romaniei in 69-70, 70-71, 75-76, 78-79.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... Adica Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Kiev? ... Aveam si noi o sansa de a se mai vorbi de Romania, prin Steaua.
Astra, Steaua, Dinamo, Pandurii si Viitorul sunt vazute drept echipele cu cele mai mari sanse de a castiga campionatul, fara ca una dintre ele sa fie favorita clara.
google-analytics.com