Cautare

61565 de rezultate pentru "echipa ulmu din div c" (4.99 secunde)
0-4 cu Chelsea Steaua a fost pusa la colt de o echipa care vine din alta lume. Din alta lume a fotbalului. ... Neobisnuit este ca o echipa antrenata de omul cu pardesiu sa atace. Din primul minut.
Cand are loc turneul Andreea Raducan a estimat sansele pe care echipa feminina de gimnastica le are pentru turneul preolimpic din Brazilia (16-19 aprilie) Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat la Mondialul din toamna, de la Glasgow, calificarea directa la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce a incheiat concursul pe locul 13.
O mare parte o gasiti acolo, dar din nostalgie imi face placere sa rescriu aceste randuri. In 2006 m-am gandit sa pornim un site de IT, o noua comunitate, alaturi de niste baieti faini alaturi cu care faceam deja echipa buna pe un forum de tehnologie uitat de posesori.
Din pacate, este cea mai frecventa boala din marea familie a bolilor reumatismale. Sunt in medie intre 80 si 90 de copii cu AIJ din 100.000. ... Pot afecta ochiul, ceea ce din punctul meu de vedere este elementul cel mai grav.
Primul copil roman tratat cu celule stem din cordonul ombilical Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman salvat cu un tratament de celule stem:
Revenirea pe "Centralul" din Banie nu a fost de bun augur pentru Universitatea. ... Parca se jucau soriceii cu pisica, asta pentru ca Stiinta, din cauza accidentarilor, nu a putut alinia cel mai bun unsprezece.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Cei 13 candidati ai Aliantei PSD-PC din colegiile unimoninale din judetul nostru au intrat in mod oficial in cursa pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. ... Ca obiectiv la alegerile din noiembrie, Alianta PSD-PC si-a propus sa obtina cele mai multe mandate in Parlament.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, spune ca este din ce in ce mai hotarat sa candideze la presedintia partidului. ... "Sunt din ce in ce mai hotarat sa candidez la pretedintia partidului.
Oltencele au fost plasate intr-o grupa dificila, alaturi de campioana Rusiei (echipa formata din fetele de la lotul national) si Aeronautica Militare din Italia (care avea doua componente din echipa nationala, medaliata cu bronz la Mondialelele de la Catania).
Romania - Turkmenistan 4-0/ Victorie cu locul 147 in ierarhia FIFA Succes pentru nationala de fotbal a Romaniei, la primul joc din acest an.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Energia Rovinari a dispus de CSU Atlassib Sibiu, scor 96-81 (26-20, 25-24, 18-23, 27-14), intr-un joc restant din etapa a 20-a a diviziei A, si continua sa spere la calificarea in play-off Sibienii au venit la Targu Jiu fara antrenorul principal Catalin Vulc, dar au beneficiat ad-hoc de trei "aliati"
Fotbalistul este din ce in ce mai aproape de revenire dupa accidentarea teribila din turul acestui sezon - dubla fractura, de tibie si peroneu, suferita in partida tur dintre Steaua si Pandurii (1-2), insa gorjenii nu se grabesc sa-i prelungeasca angajamentul scadent in aceasta vara.
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
In cadrul evenimentului a fost lansata galeria marilor jucatori romani de rugby si a fost desemnat si cel mai bun "15" din istoria rugby-ului romanesc, intocmit de o comisie de specialitate din cadrul federatiei. ... Din partea FIRA-AER a fost acordata FR Rugby o placheta omagiala.
Pentru tricolori urmeaza luni meciul din deplasare cu Serbia. ... Cu o formula standard, echipa lui Contra a dezamagit impotriva Muntenegrului, care a avut nu mai putin de 6 absenti. Romania continua aventura din Liga Natiunilor luni, la Belgrad, cand tricolorii vor avea o misiune si mai grea.
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
Reporterii abia au scapat din mainile batausilor. Dupa o ancheta indelungata si patru zile de filaj, prezentatorul TV Christian Sabbagh si echipa sa au ajuns in localitatea Tileagd, din judetul Bihor.
google-analytics.com