Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (3.11 secunde)
Dintre dezamagirile liberalilor, de mentionat orasele Constanta, Mangalia, Medgidia, Navodari, Eforie, in timp ce la Harsova, Techirghiol, Ovidiu s.a.
In replica, reprezentantul DADL a declarat ca respectivele informatii vor fi puse la dispozitia celor din cadrul ISU, dupa care a cerut deblocarea portiunii de carosabil ce tine de la poarta 10 si pana la Eforie Nord, pentru ca au ramas TIR-uri inzapezite.
In replica, reprezentantul DADL a declarat ca respectivele informatii vor fi puse la dispozitia celor din cadrul ISU, dupa care a cerut deblocarea portiunii de carosabil ce tine de la poarta 10 si pana la Eforie Nord, pentru ca au ramas TIR-uri inzapezite.
PD-L este sigur in proportie de 100% ca primarii din Valu lui Traian, 23 August, Mangalia, Navodari, Agigea, Castelu, Deleni, Costinesti si Medgidia vor castiga fara probleme un nou mandat, in timp ce candidatii din Eforie, Ovidiu, Harsova, Murfatlar si chiar Cumpana vor produce mari surprize in localitati considerate pana acum fiefuri ale PSD.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Pentru Consiliul Judetean Constanta, candidatul PSD este Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al CJC, pentru Primaria Municipiului Constanta - "io candidez", a spus Radu Mazare, pentru Mangalia - Claudiu Tusac, caruia i s-a luat astfel "o piatra" de pe inima, pentru Medgidia - Liviu Chirita, pentru Baneasa - Gelu Iordache, Cernavoda - Mariana Mircea, Eforie - Ovidiu Brailoiu, Harsova - Ionel Gae, Murfatlar - "vesnicul" (dupa cum l-a prezentat Radu Mazare) Nicolae Crivineanu, Navodari - Nicolae Matei, Negru Voda - Ion Nicolin, Ovidiu - Vasile Pavel, Techirghiol - Alberto Razvan Andrei.
In ceea ce priveste Eforie, amenintarile primite de membrii familiei si bodyguarzii postati in apropierea sectiilor de votare de Gigi Chiru - dupa cum se zvoneste - nu si-au facut efectul, caci Ovidiu Brailoiu (PSD) a obtinut un nou mandat de primar, cu 3.099 voturi, in vreme ce Gigi Chiru (PDL) a primit doar 2.963 voturi.
In tabara de la Eforie are loc evenimentul de tip Scoala de vara, intitulat Scoala Nationala de Integrare Europeana - "Accesarea Fondurilor Structurale" - editia a III-a.
I.C.Bratianu si Faleza Sud, dar si localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu. Colegiul 7 cuprinde: din municipiul Constanta - Kilometrul 5, CET, I.C.
De asemenea, s-a decis sanctionarea cu demiterea din BPJ a primarului orasului Ovidiu, Dumitru Bocai, pentru ca a sustinut o conferinta de presa prin care "a incalcat statutul", a spus Ion Popescu, si Costica Avatavului (consilier local in Eforie, dar care oricum nu mai facea parte din BPJ).
Conditiile tarifare au fost stabilite tinandu-se cont de serviciile pe care le ofera portul in momentul de fata, preturile fiind cele mai mici in comparatie cu preturile practicate in portul turistic Tomis si Ana Yacht Club din Eforie, precizeaza Primaria Mangalia.
in schimbul unor sume de bani mai mici decat cele practicate in portul Tomis sau Ana Yacht Eforie. Tot in ultima sedinta a Consiliului Local a fost aprobata interzicerea cortegiilor funerare in oras si statiuni, interzicerea masinilor si ATV-urilor pe falezele statiunilor, dar si a cainilor nesupravegheati in oras.
Elena Udrea spune ca respecta votul pe care constantenii l-au acordat primarului Radu Mazare - lucru pe care l-a afirmat si cu ocazia vizitei sale la Eforie, cand a vrut sa dea un semnal de unitate in organizatie, pentru a contracara razvratitii din PD-L Constanta care o contesta - si sustine ca singurul lucru pe care si-l doreste la Constanta este "ca toti oamenii din PD-L sa puna partidul mai presus de interesele PSD".
“Ca sa se lamureasca si anumiti indivizi care ma confunda poate, vreau sa le spun ca de exemplu primarul din Eforie, Ovidiu Brailoiu, imi este frate doar acasa, nu si la Prefectura”, a precizat prefectul Constantei.
Pana la aceasta numire, seful "in acte" de la inspectorat a fost liberalul Niculae Ciocanel (foto), care este si consilier local al orasului Eforie.
Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
2009, "SC Agroterra SRL nu figureaza in evidentele Centrului Zonal Eforie ca abonat cu bransament sau racord la canalizare". Altfel spus, pensiunea ridicata pe numele SC Agroterra SRL foloseste pentru cele 20 de camere ale sale, bucatarie, dependinte etc apa pe care o fura de la RAJA, racordandu-se ilegal.
In schimb, manat de anumite interese pe care le-ar avea in Cumpana (unde detine, din cate se pare, cateva locuri de case), Eforie, Techirghiol etc, dirijeaza investitiile ENEL catre acele localitati, in detrimentul comunei Agigea.
Astfel, Ovidiu Brailoiu, primarul din Eforie, in anul 2008 si-a luat doctoratul la Universitatea Politehnica din Bucuresti. "Am absolvit 3 facultati si un masterat, iar anul trecut am sustinut si examentul de doctorat in Inginerie Mecanica.
Potrivit edilului, Primaria Constanta, Primaria Eforie, Consiliul Judetean si SC Vega SRL se vor asocia pentru a forma SC Agrement Nautic SA, ce va avea un capital social de 1.
google-analytics.com