Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (4.26 secunde)
The Grand Offices, promotor al conceptului de fine living at work, invita all the netizens la un exercitiu de inspiratie si unicitate.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Recent, vedete, jurnalisti si bloggeri si-au dat intalnire pe terasa The Garden - J. ... Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana:
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Tenismenul roman Horia Tecau si americanca Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numarul 8, au castigat, duminica, proba de dublu mixt la Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupa victoria in fata perechii Elena Vesnina/Leander Paes (Rusia/India), favoritii 5, scor 6-3, 5-7, 10-3.
Sarbul de pe primul loc mondial pur si simplu l-a zdrobit pe Rafael Nadal in finala primului Grand Slam al anului. Astfel, sarbul ajunge la 7 titluri de Grand Slam la competitia de la Melbourne, un nou record.
Grand Theft Auto V promite cea mai cuprinzatoare lume de joc - cele mai noi imagini Rockstar Games a anuntat finalizarea procesului de dezvoltare a jocului Grand Theft Auto V, cel mai recent titlu al seriei GTA fiind deja trimis la multiplicat.
Bruxelles va va atrage atentia in primul rand prin renumitul Grand-Place (centrul social al orasului), unde veti descoperi celebrul Hotel de Ville, unul dintre cele mai frumoase din Europa, care este luminat grandios noaptea.
Situat in buricul targului, magazinul Grand, deschis non-stop, incepe sa dea semne de "oboseala". Salvarea unora pe timp de noapte, cand chioscul de langa bloc nu este deschis ori nu are delicatese, Grand-ul de alta data resimte efectele crizei, ne-au spus unele dintre vanzatoare.
Fratii Negoita vor transforma 250 de camere din hotelul cu capacitatea de aproape 1.500 de camere, Grand Rin din Bucuresti, in spatii de birouri, decizia fiind luata pe fondul scaderii gradului de ocupare al hotelului, cauzata de criza economica.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a avut parte de un sejur de vis anul acesta la Cannes, acolo unde a fost prezenta la Festivalul International de Film, completat apoi cu o scurta sedere la Monaco, caci a fost invitata sa urmareasca Grand Prix-ul intr-o companie selecta.
Luni, 16 iunie, la ora 11:00, va avea loc conferinta de presa ce va deschide cea de a doua editie a Festivalului International de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova. Intalnirea cu jurnalistii va avea loc in Sala Grigorescu a Grand Hotel Continental din Bucuresti (Calea Victoriei, 56).
La inceputul lunii decembrie, Grand Casino a lansat clientilor sai, publicului larg si operatorilor din industria de gambling invitatia de a se uni pentru a oferi un Craciun plin cu zambete copiiilor din satele Valea Plopului si Valea Screzii, aflati in grija Asociatiei ProVita.
Cel mai mare eveniment auto al anului, Drift Grand Prix of Romania, are loc in acest week-end la Bucuresti. ... Drift Grand Prix of Romania va aduna in acelasi loc, la Bucuresti, pe circuitul stradal din jurul Casei Poporului, cei mai buni piloti profesionisti de drift din 15 tari europene.
Tenismanul elvetian Roger Federer a doborat, astazi, dupa ce l-a invins in turul doi la Roland Garros pe romanul Adrian Ungur, recordul de meciuri castigate in turneele de Grand Slam detinut de americanul Jimmy Connors, informeaza mediafax.
Era prima mea finala de Grand Slam. ... Am incercat sa o presez, dar e foarte puternica din punct de vedere mental, o mare campioana, are experienta si a castigat mai multe finale de Grand Slam", a adaugat Simona.
Turul 2 de la primul turneu de Grand Slam al anului s-a incheiat cu doar cateva surprize mari, astfel ca, odata cu inaintarea in competitie vom avea de-a face doar cu dueluri de gala. ... se intalnesc sportivi care au deja turnee de Grand Slam in palmares.
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
Recent, Ramona Badescu a devenit Dame Grand Officier de Grace” si a fost pentru a treia oara cand a participat la o astfel de ceremonie de anvergura, desfasurata in Malta, la Valetta.
The Motans pregateste primul concert de anvergura din cariera sa, The Motans Grand Concert, care va avea loc pe 31 mai 2019, la Arenele Romane, iar pregatirile sunt in plina desfasurare.
google-analytics.com