Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (3.17 secunde)
Marriott Grand Hotel Bucuresti. Capodopere ale artei romanesti, semnate de cei mai importanti artisti, din colectii istorice, sunt adunate, pentru prima data, intr-o licitatie festiva.
Daca citim etichetele oricarui detergent de rufe ( Grand Maximo, Dero, Bonux, Persil, Ariel, Tide, Rex, Omo, Bona sau Dash), intalnim aceleasi ingrediente:
2 cesti de cafea foarte fierbinte 1 lingurita de coaja de portocala rasa 4 paharele de Grand Marnier frisca zahar dupa gust Indulciti cafeaua dupa gust si adaugati coaja de portocala si lichiorul, amestecand usor.
Locul 1 Chef Daniel Buzea - Coresi Business Lunch Brasov Locul 2 Chef George Craciun - Grand D’Or Deluxe Oradea Locul 3 Chef Ciprian Sotoc - Ramada, Oradea Chef Daniel Buzea a fost recompensat si cu premiul special Selgros Romania, ce costa in antrenamente personale si participarea la concursul international Les Chefs en Or, din Paris, in luna noiembrie 2014.
Miercuri, 19 noiembrie 2014, la Grand Hotel Continental. Invitat special este cercetatorul britanic Dr. Michael Londesborough care va spune povestea acestor inovatii, printre care se numara mana i-limb, prima mana prostetica cu degete cu articulatii mobile, pancreasul artificial inteligent, prima artera coronariana artificiala creata cu ajutorul nanotehnologiei si altele.
Magda Marincovici) Jerome Hamon, primul pacient cu grefa de fata, operat in urma cu cinci ani, a fost, recent, invitatul canalului Grand soir 3.
Luni, 11 mai 2015, la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei nr. 56), sala Grigorescu, va avea loc conferinta de presa ce anunta lansarea Diabetegen in Romania.
Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (Bucuresti) , Burger Box (Bucuresti) , Burger Van (Bucuresti) , Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic(Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti) Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST:
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.
Recent, a Grand Hotel Continental Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie a cursului de dictie si atitudine sustinut de Mihaela Tatu - Arta livrarii discursului.
Burger Van - facebook.com/burgervanbucuresti Bistro de l'Arte - Brasov - facebook.com/bistro.delarte Burger Bar - facebook.com/BurgerBarRomania Burger House - Cluj - facebook.com/BurgerHouseRomania Circus Pub - facebook.com/circuspub.ro Container - facebook.com/www.foodcontainer.ro Furgoneta - facebook.com/furgoneta Combo Diner din Grand Combo - https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/ Grivita Pub & Grill - facebook.com/GrivitaPubAndGrill Hard Rock Cafe - facebook.com/hardrockcafebucharest La Strada Bistro - Timisoara - facebook.com/lastradatm Modelier - facebook.com/MODELiERBAR Norma lui Sissoko - facebook.com/restaurantNORMA Old Brick Pub - facebook.com/OldBrickPub/ Oro Toro - facebook.com/orotorobyosho Sky Bar - facebook.com/SkyBarRo/ Urban Burger - facebook.com/UrbanBurgerBucuresti Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST 2016:
News, Kardashian nu va fi prezenta la petrecerea pe care trebuia s-o gazduiasca la Hakkasan Nightclub din hotelul Las Vegas MGM Grand.
Cu toate acestea, poti insa sa te relaxezi la un film bun, in Grand Cinema & More imediat dupa Revelion, intre orele 15:30-23:45.
Recent, intr-o atmosfera eleganta, intr-una dintre salile de epoca ale hotelului Grand Hotel Continental, a avut loc cea de-a doua intalnire Meltus Social Moms.
Marius Stroe) Viata, putere, alinare, frumusete, bucurie, o raza de lumina, centrul Universului, casiera de la Trezorerie, o floare aruncata pe Pamant, mama casierei de la Trezorerie, amagire, obiectul adoratiei masculine, seninul cerului, cea care aduce sacosele de la piata, cine m-a invatat sa scriu, puful de pe piersica, fata de la pagina 5, sotia lui Papadopol, vaduva lui Sorin Georgescu, surorile dinamovistilor, doctorita de la pediatrie, Elena sau Oana, Daciana sau Andreea, bucatareasa care a facut tortul de ziua mea, studenta de la tehnologia materialelor, orfana care s-a internat sa nasca, maicuta de la manastire, prezentatoarea de la meteo, fata casierei de la Trezorerie, un parfum, gustul frunzelor de Nu ma uita, vanzatoarea de carti, cioc-cioc, a venit pensia, frizerita cu sanii mari, vinul cu nume pe care l-am uitat, batrana care-si face cruce, mirosul de paine, tanti Ana care sparge seminte, promotia de la Winmarkt Grand Center, poza din revista lui Vlad, plaja cand nu e iarna, vocea de la radio, numele de pe factura la gaze, speranta, uitare, prietena casierei de la Trezorerie, vecina mea cu catel alb, spatiul alb din scrisorile primite in armata, visul din penitenciar, umbra de pe spatiul verde, ultimul lucru pe care l-am vazut.
Un eveniment marca The Retro Shop ssi Ceas Boutique (B-dul Ion Mihalache nr. ... Joi, 18 mai 2017, ora 19.00, magazinul THE RETRO SHOP da startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA! ... Taste the freedom!
Jean François Zurawik - Director de evenimente al orasului Lyon si coordonator principal Festival of Lights, Dávid Ráday - Director de Creatie la Sziget Festival, Hendrik Wendler-fondator al software-ului de videomapping Suite MXWendler si al platformei artistice Genius Loci Weimar, Tais Poda-Partener si Director de Creatie al Front Pictures, Diana Civle-Director de proiect la cea de-a treia editie European Choir Games &, Grand Prix of Nations Riga 2017.Evenimentul are o componenta interactiva esentiala, publicul avand posibilitatea de a-si alege favoritul in seara evenimentului, incepand cu prima proiectie, printr-un SMS la numarul 1828 cu tarif normal.
Iata de ce, prima duminica din martie, anul acesta ziua de 4, a fost aleasa in Franta pentru a le sarbatori pe grand-meres.
Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, sambata, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.
Serena Williams are 23 de turnee de Grand Slam castigate in cariera. Serena va juca pentru ultima data la US Open, turneu pe care l-a castigat de 6 ori.
google-analytics.com