Revista Blogurilor: Kim Kardashian a luat o decizie RADICALA dupa jaful de la Paris: Are probleme psihice si a ANULAT tot (Autor: Cristi Teodorescu)
Kim Kardashian, care trebuia sa participe la 28 octombrie, in Las Vegas, la o petrecere ocazionata de ziua sa de nastere, si-ar fi anulat prezența la acest eveniment din cauza problemelor psihice pe care le are ca urmare a jafului careia i-a fost victima la inceputul acestei luni, in Paris. Potrivit E! News, Kardashian nu va fi prezenta la petrecerea pe care trebuia s-o gazduiasca la Hakkasan Nightclub din hotelul Las Vegas MGM Grand. Potrivit acestei surse, vedeta a apelat la sedinte de consiliere de cand s-a intors din Paris. Kardashian este obligata prin contract sa participe la patru evenimente ce au loc anul acesta la club, pentru aceasta fiind platita cu 1 milion de dolari. Evenimentul de la 28 octombrie ar fi fost a treia sa prezenta prevazuta de contract. Ziua de nastere a vedetei este pe 21 octombrie. E! News mentioneaza ca vedeta de 35 de ani este inca paranoica atunci cand ramane singura din cauza amintirilor legate de jaf.
- Surorile si mama ei trec pe la ea in fiecare zi, iar sotul lui Kim, Kanye West, i-a fost alaturi ori de cate ori a avut timp si o suna mereu ca sa vada ce face - arata sursa citata.
Autoritatile franceze au deschis o ancheta in cazul jafului care a avut loc la 3 octombrie in camera de hotel din Paris in care era cazata vedeta reality TV, insa pana acum nu s-a facut nici o arestare, desi de la fata locului au fost prelevate mostre ADN, dupa cum arata AFP. Valoarea obiectelor furate a fost estimata la 9 milioane de euro.

Sursa: revistablogurilor.ro