Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (3.49 secunde)
Alaturi de criticul de film Irina Margareta Nistor a fost la Grand Prix-ul de la Monaco, apoi au plecat impreuna in Corsica, pentru cateva zile de relaxare.
Oaspetele francez a fost insotit la aceasta intalnire de membri ai Ambasadei Frantei la Bucuresti, respectiv Samuel Richard, consilier diplomatic II, Cristophe Pomez, atasat cultural, director adjunct al Institutului Cultural Francez din Bucuresti si Thomas Grand, atasat pe probleme de audiovizual.
Anul acesta tematica petrecerii a fost "Grand Ball", care a impus dress code-ul "black tie". Daca la intrare puteai omite panoul simplu, unde era necesar sa faci macar o poza, la etaj, panoul floral supradimensionat "te chema sa-l saluti", iar acest lucru l-a facut vedeta serii.
Intre o lansare de carte si un referat la lucrarea de doctorat in stiintele militare, Christian Ciocan posteaza fotografii pe Facebook, cum sunt si cele cu matul sau, Carbunel, si cu superbul sau jeep Grand Cherokee.
Prima parte mi s-a parut mai savuroasa decat prima, dar si a doua a fost ok, avand in vedere ca am vizionat-o din fotoliul confortabil din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
Pelicula va avea vizionarea cu presa joi, 14 aprilie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City.
Actiunea animatiei 3D Un lup printre oi, care a avut avanpremiera aseara, la Cinema Grand and More din Baneasa Shopping City, ne duce intr-un taram magic indepartat, pe o pajiste linistita, o turma de oi duce un trai fara griji.
Combo Diner din Grand Combo - https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/ 9. Grivita Pub & Grill - facebook.com/GrivitaPubAndGrill 10.
Astazi, la ora 19.30, va avea loc avanpremiera filmului Money Monster (Masina de bani) la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City.
Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
Haimovitz, aparuta la Editura RAO, va fi lansata astazi, 28 iunie, la orele 17.00, la Grand Hotel Continental. Cartea isi propune sa prezinte istoria preocuparilor kabbalistice pentru frumosul cu sens, mesaj, energie, putere si nu doar frumosul de dragul frumosului.
Recent, la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City, l-am intalnit la avanpremiera filmului War Dogs: tipii cu arme.
I-am ascultat prima data pe artistii bulgari din TRIO THE TENORS (in bulgara: ... I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung.
The PR Journal: ... - in iunie, la Bucuresti, Marius Manole a fost premiat, in cadrul Festivalului International de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova, pentru rolul Piotr Ilici Ceaikovski in spectacolul Ceaikovski de Nina Berberova). ... ( Interviul integral poate fi citit in varianta print a revistei The PR Journal.
The Lost Village / Strumpfii: ... The Lost Village / Strumpfii: ... Si in Romania a fost sarbatorita lansarea mondiala a animatiei, sambata, 18 martie, la cinematograful Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, Bucuresti.
Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.
Desi Blue Madonna reuneste aceleasi sunete specifice de pop psihadelic ca Dopamine, primul album BØRNS (2015), cantaretul si compozitorul Garrett Borns a tinut sa integreze in sound-ul noului material elemente surprinzatoare, precum inregistrari cu muzica bufnitelor si greierilor din zona orasului sau natal, Grand Haven, Michigan.
Iar daca nu aveti drum pe la Bookfest ori prin Banesti, prietenii nostri de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va asteapta la o petrecere cu peripetii.
Cand a fost expusa in 1919 la Grand Palais, Printesa X a iscat un adevarat scandal. A fost considerata o lucrare pornografica si Brancusi a fost obligat sa o retraga.
In jurul stindardului lui Stefan cel Mare (Broderies de tradition byzantine en Roumanie. Autour de l'etendard d'Etienne le Grand) la Muzeul Luvru din Paris. Vernisajul va avea loc pe 17 aprilie 2019.
google-analytics.com