Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (3.16 secunde)
Aceasta a fost pentru Nadal a 16-a finala la un turneu de Grand Slam, din care a castigat 11. Scorul intalnirilor directe cu Djokovici a urcat la 19-4 pentru Nadal, dar pe zgura diferenta este si mai mare, 12-2.
Cele mai consistente premii le-a incasat din participarile la turneele de Grand Slam: 46.000 de dolari la Australian Open (eliminata in turul II), 26.000 de dolari al French Open (turul I), 37.000 de dolari la Wimbledon (turul I) si 31.500 la US Open (turul I).
In varsta de 22 de ani, Simona Halep intrece castigatoare de Grand Slam, precum Maria Sarapova sau Petra Kvitova, sau jucatoare importante precum Angelique Kerber sau Jelena Jankovici.
Pana la Halep, doar Virginia Ruzici, actualul sau manager, reusise sa ajunga in sferturile Grand Slem-ului, in doua randuri. Halep a intrat destul de greu in meci, Lisicki, cap de serie 19, a inceput in forta primul set si s-a distantat la 3-0 si 4-1.
Competitia se si numeste, de altfel, "Porsche Tennis Grand Prix". In momentul in care a semnat cu firma germana, Simona Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, de culoare rosie, un bolid de 350 de cai, ce poate atinge 300 km/h.
Sambata, 12 septembrie - Ofensiva asfaltului Start comun Cursa de sosea â€" Road Grand Tour & Campionatul National de Tandemuri - 8:00-9:30 Preluarea kiturilor de concurs, Esplanda Consiliului Judetean Calarasi (vis-a-vis Hotel Calarasi) - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START cursa sosea & campionatul national de Tandemuri - 14:00 Timp limita sosire Calarasi, finis - 14:00-14:30 Intrecerea prichindeilor (Str.
Sambata, 12 septembrie - Ofensiva asfaltului Start comun Cursa de sosea - Road Grand Tour & Campionatul National de Tandemuri - 8:00-9:30 Preluarea kiturilor de concurs, Esplanda Consiliului Judetean Calarasi (vis-a-vis Hotel Calarasi) - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START cursa sosea & campionatul national de Tandemuri - 14:00 Timp limita sosire Calarasi, finis - 14:00-14:30 Intrecerea prichindeilor (Str.
Este pentru a treia oara cand sportiva noastra ajunge in aceasta faza a competitiei, dupa 2012 si 2013, dar si prima data cand ajunge in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, din 2014, dupa Roland Garros.
La inceputul anilor '80, doi titani ai tenisului isi disputau titlurile de Grand Slam: suedezul Bjorn Borg - calm, rece, calculat - si americanul John McEnroe - temperamental ca un vulcan atat pe teren, cat si in afara acestuia.
Simona pierdea atunci a doua sansa a carierei de a castiga primul Grand Slam. A fost si prima ocazie din 2017 pentru sportiva noastra sa devina lider mondial.
Ayrton Senna, campion mondial in 1988, 1990 si1991, a obtinut 41 de victorii si 65 de pole position in 162 de Grand Prix-uri.
Conferinta are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).
Dupa ce a petrecut trei saptamani in sudul Frantei - doua la Cannes si una la Monaco la Grand Prix, dupa care a fost plecata cateva zile si la Paris - Delia s-a ales cu o mare raceala de care nu mai poate scapa.
La GALA Festivalului International de Folclor de la Praga artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti au impresionat publicul spectator, dar si juriul si organizatorii, care i-au rasplatit cu inalta distinctie CERTIFICAT of EXCELLENCE si calificativul EXCELLENT "for The Comic Opera for Childern Romania"!
Make-up& hair: Wella, Sp, Artist, Sinziana Iaru, Monroe. Food&drinks: Privileg Catering, Grand Marnier, LaStrada, Goppion Caffe’, Madame Lucie, Perenna.
SCOALA DE TELEVIZIUNE TUDOR VORNICU - http://www.scoaladeteleviziune.ro/ Inline image 1 FLORARIA "CRISTINA" - www.petale.ro PHOENICIA GRAND HOTEL - http://www.phoeniciagrandhotel.ro/ Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua EVENTIM (magazinele Germanos, Orange,Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Carturesti) precum și de pe site-ul http://www.eventim.ro/ http://www.eventim.ro/ro/bilete/tudor-gheorghe-pelerini-din-tara-nimanui-bucuresti-sala-radio-338773/event.html
Noua expozitie va putea fi vizitata incepand cu vineri 21 februarie si pana pe 5 martie, la sediul Artmark, Palatul Cesiaunu-Racovita, intre orele 10:00 si 20:00, urmand ca licitatiile sa aiba loc pe data 6 martie, la JW Marriott Grand Hotel, de la ora 19:00.
Mures, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.
Intr-o scurta escapada pe Coasta de Azur, dupa ce a luat pulsul Festivalului de Film de la Cannes, Ramona Badescu a primit o invitatie la Grand Prix-ul de la Monte Carlo.
google-analytics.com