Cautare

118 de rezultate pentru "sarut sob tocul usii" (2.90 secunde)
de 37 de ani din Bucuresti, care a reclamat faptul ca in aceeasi zi, in jurul orelor 20.45, in timp ce se afla in fata usii de acces a scarii unui bloc din str.
Vaslui, prin fortarea usii de acces din termopan, au patruns intr-o societate comerciala de unde au sustras obiecte de imbracaminte, prejudiciul cauzat, estimat la suma de aproximativ 2500 lei, fiind recuperat in totalitate.
Cristian de 20 de ani din judetul Dambovita, care, prin ruperea lacatului usii de acces, au patruns intr-un imobil din str.
- in noaptea de 14/15.08.2010, injurul orei 05.30, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un portofel in care se aflau documente personale, carduri bancare si suma de 110 lei, fiind surprins de partea vatamata care dormea si fugind in momentul in care aceasta a inceput sa strige dupa ajutor, valoarea totala a prejudiciului fiind de 300 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 19.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras doua telefoane mobile, fiind surprins in dreptul usii de partea vatamata care se reintorcea in camera, valoarea totala a prejudiciului fiind de 500 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 23.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un laptop si un portofel in care se aflau documente personale si suma de 130 lei, in timp ce colegul de camera al partii vatamate dormea in incapere, valoarea totala a prejudiciului fiind de 2.800 lei.
OITA de 18 ani, ambii din judetul Calarasi, imediat dupa ce, prin fortarea usii de acces, au patruns in sediul unei societati comerciale din sectorul 2, cu intentia de a sustrage bunuri, dar intrucat s-a declansat sistemul de alarma acestia s-au speriat si au fugit fara a sustrage din interior bunuri inscrisuri sau valori, fiind imobilizati de catre organele de politie.
MARIUS, de 27 de ani, din Bucuresti, la scurt timp dupa ce a spart geamul usii de acces de la intrarea intr-un restaurant de tip fast-food, situat in Bdl.
La data de 21.10.2010, ora 09.00, Sectia 22 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca in noaptea de 11/12.10.2010, persoane necunoscute, prin fortarea usii de acces, au patruns intr-un magazin situat in sectorul 6, de unde au sustras tigari in valoare de 7336,1 lei.
de 17 ani, ambii aflati in abandon scolar, care in noaptea de 04/05.08.2010 prin fortarea usii de acces din spatele unui magazin comercial situat pe strada Ion Berindei din sectorul 2, au patruns in interior de unde au sustras mai multe categorii de produse (tigari, bauturi alcoolice, dulciuri), un telefon mobil Nokia 2333 si suma de 800 lei, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de circa 5000 lei, recuperat in proportie de 10%.
GEORGE de 30 de ani, ambii din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, care, prin fortarea usii de acces, au patruns in boxele situate la subsolul imobilului incercand sa sustraga mai multe bunuri.
In urma cercetarilor a rezultat ca cei doi au patruns in imobil prin fortarea usii de acces tip termopan de la balconul etajului 1, cu intentia de a fura bunuri.
Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, care, in noaptea de 01/02.02.2010, prin fortarea sistemelor de asigurare ale usii de acces intr-un magazin situat pe sos.
La data de 18.01.2011, a fost organizata o actiune in urma careia au fost prinsi in flagrant doi dintre membrii gruparii, respectiv I. Constantin si B. Marius, imediat dupa savarsirea unui furt din locuinta, prin ruperea butucului usii de acces.
de 17 ani, din judetul Ilfov, care in noaptea de 19-20.03.2009, prin fortarea usii de acces, a patruns in interiorul unei tonete R.A.T.B., situata pe bd.
IONUT de 25 de ani, care, in noaptea de 20/21.01.2011, in jurul orelor 04,00, prin fortarea usii de acces au patruns in incinta unei societati comerciale din sectorul 3, de unde au sustras bani, bauturi alcoolice si tigari, in valoare de aproximativ 6000 RON.
Paul de 30 de ani, din judetul Ilfov, care, in data de 15.10.2011, in jurul orei 17.00, prin fortarea sistemelor de inchidere ale usii de acces, a patruns in depozitul unei societati comerciale, situat pe str.
De asemenea, cei trei sunt acuzati de un alt jaf, care a avut loc, prin fortarea usii de acces si prin folosirea de chei potrivite, la un restaurant din Municipiul Targu Jiu.
M-am proptit in fata usii Skoditei. Sa nu credeti cumva ca era o Skoda WV de azi, era o prapadenie comunista 1000 MB, luata din targ si mesterita de Pasare sa zboare.
cel mai important e sa verifici de fiecare data daca TOATE usile s-au incuiat dupa ce ai apasat pe butonul de pe telecomanda. Daca nu s-a intamplat asta, foloseste cheia in yala usii, asa ca pe vremuri.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com