Cautare

64 de rezultate pentru "nicola odobescu" (4.16 secunde)
Odobescu - Roseti - Comuna Roseti - Unirea - Comuna Unirea - Giurca - Comuna Valcelele - Spicul - Comuna Dorobantu - Brauletul Dunarii - Comuna Gradistea ora 21:45 - 23:00 - Program oferit deansambluri folclorice straine:
Consiliul Judetean Calarasi este partener in proiect, alaturi de municipalitatea din Silistra (Bulgaria), avand ca obiectiv reabilitarea Casei Demetriad, cladirea in care functioneaza Sectia Copii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu.
Evenimentul din Sectia Arheologie a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi a fost organizat de Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu. Ovidiu Scridon este un artist multivalent - poet, muzician - solist vocal, interpret la chitara si muzicuta.
Muzeul Municipal Calarasi impreuna cu Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu va invita sambata, 13 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal, str.
Artistul plastic Artistii plastici Jimmy Stanescu si Victor Grigore au organizat o expozitie de arta in incinta noului sediu al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, cladirea noua este situata langa Consiliul Judetean Calarasi.
La Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expoziției de arta vizuala a Grupului artistic Omicron si a invitatilor acestora.
Vineri, 29 ianuarie, ora 13:00, in spatiul expozitional al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de arta vizuala DE VORBA CU NENEA IANCU - GRAFICA SI CARICATURA.
Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin.
Biblioteca Judeteana - pericol pentru trecatori In cursul zilei de 1 MAI 2017, in jurul orelor 20:00, mai multi copii se jucau pe langa Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu (fostul cinematograf Victoria)- cladire situata in Parcul Central.
Strada Alexandru Odobescu 4 Cost: 9 lei/ persoana Varsta: de la 3 ani in sus Bilete si program: teatrulgong.ro 2.
Odobescu ironizeaza pretinsul patriotism dupa care "muscalii trebuie priviti in general ca inamici si rauvoitori ai nationalitatii noastre". Cu cuvintele adaptarii, azi aflam acelasi lucru despre securisti si informatori care, mai mult, au fost patrioti.
Aliatii NATO au subliniat faptul ca toate amenintarile Rusiei la Marea Neagra, inclusiv in zonele economice exclusive, provoaca noi riscuri si afecteaza libertatea de navigatie in regiune. Loara Stefanescu a discutat cu ministrul de Externe Luminita Odobescu despre concluziile reuniunii NATO - Ucraina, care s-a incheiat.
Hasotti - oprit de Politie, Basescu - de liberalii si democratii din Basarabi, iar Barde - scarbit de Dutu Miile de constanteni veniti la manifestare au avut parte nu doar de discursurile si prezentele liberalilor, respectiv democratilor, veniti cu mic, cu mare, dar si de un spectacol pe cinste, printre vedetele prezente numarandu-se Delia, Nicola si Cristi Minculescu de la Iris.
La editura Nemira, cea mai vanduta carte digitala din ultima luna este "Pe tocuri", de Mihaela Nicola. Pretul cartii in format digital este de 9,9 lei.
http://nxoc01.cern.ch/hypertext/www/TheProject.html Studentul Nicola Pellow reuseste sa faca un navigator mod linie (in genul lynx-ului actual), astfel ca la Craciunul din 1990 erau demonstrabile atat navigatorul sau simplu, cat si cel realizat de Tim Berners-Lee, combinat cu editor si cu o interfata grafica.
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Ca o paranteza, in cadrul evenimentului organizatorii au spus ca in urma cu putin timp fiica viceprimarului din Aliman, George Nicola, a fost diagnosticata cu tuberculoza.
El a avut o soarta crunta, asemenea marelui nostru istoric Nicolae Iorga, intr-o alta imprejurare dramatica, alaturi de plutonierul de politie Gheorghe Nicola ( Nicula ), dar si de taranca Onita Negru ( moarta in conditii neclare ) .
In urma alegerilor anticipate din februarie 2010, PSD a pierdut doua posturi de consilieri, poate si pentru ca alegerile au avut loc in ziua congresului extraordinar al partidului, dar si PDL a pierdut postul de viceprimar, detinut de Eugeniu Nicola, in favoarea PRM-istului Alexandru Copilescu.
„Prin realizarea acestei monitorizari demonstram ca Rompetrol Rafinare nu reprezinta o sursa de poluare pentru zona litoralului”, a declarat Nicola Samargiu, director de calitate, protectia muncii si mediu din cadrul Rompetrol Rafinare S.A.
google-analytics.com