Cautare

174 de rezultate pentru "exclusive hair style" (2.58 secunde)
Daca EA este o fire romantica si ii place sa fie chic, va aprecia cu siguranta o palarie delicata cu voaleta sau o bascuta "Paris style".
Primul album al trupei, "Basement Style" (2001), a fost intampinat cu review-uri foarte bune din partea criticilor muzicali si a atras atentia fanilor din diferite zone ale Statelor Unite, insa adevaratul impact s-a resimtit in Europa.
Revista lunara Beau Monde STYLE primeste astfel in familia sa, specialul Beau Monde Mirese. Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei.
Revista este o conceptie internationala care promoveaza succesul actritelor de la HOLLYWOOD, dar si din intreaga lume, destinata succesului si feminitatii, contine multe secrete despre viata celebritatilor de la Hollywood, fashion, life style, beauty, medicina, decoratiuni, travel si alte sfaturi de frumusete.
"Ciuleandra" ilustreaza stilul personal al artistei si aduce un plus de unicitate caracteristica all style fusion: "Este una dintre piesele mele de suflet, care imbina varianta originala cu o interpretare personala, parte din versuri purtand semnatura proprie.
Cristian Brancu Premiul publicului/ Celebritatea anului: Florentina Fantanaru Premiu special pentru rubrica Life Style/Teo Show - Ilinca Vandici Premiu special in televiziune:
In curand, in cinematografele din Romania, va avea loc premiera filmului Going in Style (2017) - Jaf cu stil. Regia:
In viziunea designerului Demna Gvasalia, propunerile sale vestimentare sunt menite pentru a fi practice, usor de combinat si, mai ales, sa se integreze firesc in moda street-style.
Expozitia de la Luvru acorda un loc special renumitului cercetator Gabriel Millet si arhivei documentare a acestuia, precum si volumului publicat de el in 1947 - Broderies religieuses de style byzantin - in paginile caruia piesele romanesti, simboluri ale trecutului glorios al Principatelor Romane, ocupa un spatiu foarte generos.
patru saptamani de antrenament combinat cu terapie, life style coaching si program alimentar personalizat - toate in stilul Cardio Mix.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. De aceasta data, vedeta a propus un eveniment de travel & style, intitulat "Descopera cum sa calatoresti cu stil".
De ce sa nu fii original si, anul acesta, sa incepi scoala in Green style?! Nu, nu inseamna sa porti uniforma verde, ci sa fii eco, sa mananci echilibrat, sa iubesti produsele BIO, sa nu iti lipseasca in nicio zi fructele, legumele ori gustarile sanatoase.
Concret, gandesc tinute care sa vina in intampinarea temei alese de talentatele organizatoare, concursuri si chiar sesiuni foto de street style care ajung in paginile revistelor internationale, cum ar fi Glamour Paris, proiect de care echipa A!urea este foarte mandra J Tin sa multumesc Andreei Stanescu (asistenta mea), Cristinei Tudor (PR & Marketing A!urea) si Alinei Popa (imaginea boutique-ului) care au avut incredere inca din prima zi in puterea acestei ‘nebunii’.
Apoi, Sommet-ul ne da peste cap gandurile, aruncam cu bani in stanga si-n dreapta ca sa aratam francezilor ca nu mai suntem aia de-alta data, cand fitoasa lor echipa de fotbal ne-a vizitat, ne-a facut tigani si si-au adus si mancarea de-acasa ca cica a noastra le-ar fi stat, plina de microbi "made in barbarian romanian style" in gat...
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni.
In cadrul dezvaluirilor exclusive publicate in "Replica”, am aratat si modul cum Moldoveanu, ramas inca director pentru putina vreme la APC, a dispus de inalta protectie a lui Miron Mitrea si a unor persoane extrem de apropiate guvernarii trecute, cum ar fi consilierul Sever Roxin, protectie rasplatita de seful Portului Constanta prin cedarea unui extrem de profitabil serviciu privind prelucrarea si distrugerea deseurilor petroliere pe platforma portuara.
Ministerul de Externe a anuntat ieri ca in perioada 2-3 iunie au avut loc la Constanta consultari intre delegatiile de experti ale Romaniei si Ucrainei privind delimitarea platoului continental si a zonelor economice exclusive ale Romaniei si Ucrainei in Marea Neagra.
Zsolt Nagy - a trimis doar copia propriei declaratii de interese, Markó Béla - a trimis declaratia sa de avere, precizand ca nu are nici o posibilitate legala sa completeze o declaratie de interese in numele rudelor sale, deoarece ar leza atributele lor exclusive, Ionut Seres - a sustinut in raspunsul transmis ca articolul 72 din Legea nr.
De 1 Mai, McDonald’s a lansat McMic-ul Asa cum a anuntat, McDonald’s Romania a lansat McMici si Sandvis cu Porc si Sos de Hrean, doua produse exclusive pentru piata romaneasca.
Desi social functiile sau ocupatiile au incetat sa mai fie exclusive termenii continua sa-si pastreze acest caracter dupa o logica care nu este in nici un caz cea a limbii.
google-analytics.com