Cautare

84 de rezultate pentru "dima" (3.93 secunde)
Ieri, de 1 aprilie, Eugen Voineagu (foto), seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost anuntat ca trebuie sa-si faca bagajele, in cursul zilei de azi prefectul Liviu Brailoiu urmand sa primeasca documentul de numire pe postul amintit a lui Bogdan Dima.
Proaspatul sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, comisarul Bogdan Dima (foto), spune ca marti, 7 aprilie a. ... Aici, Dima spune ca din totalul de 10 angajati, doar 7 erau prinsi in actiuni de control, restul aflandu-se in concediu.
"Proaspatul" sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), este hotarat sa-si personalizeze biroul. ... 400 de lei, Dima este hotarat sa-i inapoieze fostului sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului (IRPC) - actualul CRPC, Eugen Voineagu, mobilierul.
In ciuda faptului ca a fost sechestrat pret de cateva minute de catre administratorul unei unitati comerciale, in timpul unei actiuni de control, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, Bogdan Dima (foto), nu-i va sesiza pe politisti.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti.
Bogdan Dima, fostul sef al Biroului de Executare Silita din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri Constanta, a fost numit vineri, 3 aprilie a.
Unul dintre patiti este chiar seful CRPC de la malul marii, comisarul Bogdan Dima. ... Nu se poate asa ceva", a mai declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Dima. ... In prealabil voi discuta si cu responsabilii retelelor de furnizare a presei", a mai spus comisarul Dima.
De asemenea, tot in cadrul evenimentului mai sus amintit, Bogdan Dima, directorul coordonator al CRPC a facut public stadiul de pregatire si organizare al Comandamentului Litoral 2009. "Vom avea 9 detasati, insa prefer sa lucrez mai mult cu oamenii mei, decat cu cei din tara", a spus Dima.
La mai putin de 3 ani de la lansare, BRomania (Matei Dima) reuseste sa atinga 1 milion de fani pe Facebook, un record pentru un brand construit in mare masura in online.
Ceea ce inseamna ca fostul sef al Protectiei Consumatorilor, Eugen Voineagu va putea verifica inclusiv activitatea celui care i-a preluat postul de conducere in cadrul CRPC Constanta - Bogdan Dima.
Silviu Ionita, inspector control trafic din cadrul ARR-ului Constanta, Ioan Alexandrescu ori Tipi Stan, ambii inspectori control trafic, sau - de ce nu - Marian Dima, cel ce a mai fost propus de PSD pe aceasta functie cu cateva luni in urma, atunci cand ministerul a mai avut o tentativa de a-l schimba pe Marian Butnaru de la conducerea autoritatii.
Sprijinit de directorul coordonator adjunct al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta, Bogdan Dima, Pandelica a tinut sa-i asigure pe turisti ca angajatii ANPC vor face tot posibilul pentru a evita evenimentele neplacute.
Dima: "Din cauza unei neglijente in serviciu turistii au ajuns la spital"De cealalta parte, directorul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (OPC), Bogdan Dima, a declarat ca se poate ajunge si la sanctiuni penale.
Gabriel Dima, Director de Vanzari la Domeniile Ostrov, prezent in cadrul Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologiei si Oncologilor 2013, de la Palatul Parlamentului, ne-a spus: ... Pana acum, au fost exportate produse din zona Horeca", ne-a spus Gabriel Dima.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Aici sunt interese materiale”, ne-a declarat inspectorul general scolar, Dima Zainea. ... Trecand peste panseurile de viata ale inspectorului general al ISJ Constanta, Dima Zainea - care numai sanatoase nu sunt -, dupa toate aparentele, aceste cursuri vor fi interesante.
Comisarul-sef la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Bogdan Dima, ne-a comunicat ca, din pacate, institutia nu are bani pentru nevoile urgente ale institutiei.
La eveniment au fost prezenti cei doi sefi ai CRPC, Bogdan Dima si Gheorghe Trandafir, edilul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, presedinta Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, precum si numerosi manageri ai hotelurilor din statiuni.
De altfel, Bogdan Dima, seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor a precizat ca a aplicat, o amenda de 20. ... "Vom face si o plangere penala pe numele producatorului pentru neglijenta in serviciu", a precizat Dima.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
google-analytics.com