Cautare

7 de rezultate pentru "cin ma sixs" (4.40 secunde)
Legea privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana a fost discutata in cursul zilei de ieri de Parlamentele Poloniei si Lituaniei.
Mircea Geoana este somat sa-l excluda pe Ion Iliescu din Partidul Social Democrat, in caz contrar urmand sa fie facute publice dezvaluiri legate de familia sa.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
"Reprezentantii mediului de afaceri si cei ai Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura ar fi trebuit sa fie invitati la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra", a declarat deputatul conservator Andrian Mihei.
Guvernul a numit-o ieri in functia de subprefect al Municipiului Bucuresti pe Cristina Ecaterina Corut, aceasta ocupand postul temporar, pe durata suspendarii din functie a titularului postului, Romeo Raicu, care isi exercita mandatul de deputat.
Plenul Senatului a adoptat miercuri seara Legea "cos-bebe", initiata de un grup de parlamentari PNL-PD, privind acordarea unor trusouri pentru nou-nascuti, in valoare de 150 RON.
In urma a 5 ore de discutii, membrii colegiului CNSAS au decis ieri sa se constituie in comisie de disciplina pentru a gasi o solutie in cazul Corneliu Turianu.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca Uniunea a analizat rezultatele partiale ale alegerilor, dar nu a luat inca o decizie privind sustinerea candidatului Uniunii PSD+PUR sau pe cel al Aliantei D.A.
Paul Pacuraru, vicepresedinte al PNL, a tinut ieri sa felicite, in plenul Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor generale.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat luni seara o tema draga liderilor PSD - fuziunea dintre formatiunea sa si PD.
Municipalitatea din Calafat va primi din partea guvernului 14 miliarde de lei pentru retehnologizarea retelei de apa si termoficare a orasului.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Fostul presedinte al Camerei Adrian Nastase a prezentat ieri in fata plenului primul raport privind utilizarea fondului presedintelui pe 2005.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Magistratul Constantin Doldur, numit in 1998 de Camera Deputatilor ca judecator la Curtea Constitutionala, pentru un mandat de noua ani, a demisionat din functie, informeaza surse parlamentare.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a dat replica presedintelui Basescu, dupa ce acesta a regretat public ca l-a desemnat in functia de prim-ministru.
google-analytics.com