Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (2.61 secunde)
Buna-dispozitie a oaspetilor va fi sustinuta de un program din care nu lipsesc martisoarele, muzica live cu Trupa Atelier, demonstratiile de dans, concursurile de costume si surprizele.
Mai multe detalii despre bijuteriile Roxanei Ion gasiti la: www.facebook.com/bijufashionboutique Atelier: 0726595306 (Bijuterii Fashion Boutique by Roxana).
"E un atelier de creatie crestin-ortodox, Noul Ierusalim Cetatea Sfanta, unde tinerii vin si creeaza obiecte precum: crucifixuri, cristolnite, cruci cu mesaje din pictura, sfinti, boluri din lemn si cause cu mesaje de hrana spirituala.
Imbracata intr-o rochie lunga, eleganta, din dantela, creatie Ersa Atelier, cantareata a fost cat se poate de delicata. Cu un coc discret, s-a afisat la eveniment alaturi de mama ei, care a optat pentru o tinuta cocheta si la fel de eleganta.
• Roata olarului - demonstratie si atelier de olarit cu Fam. Iorga din Horezu, Jud.
- La manastirea Rasca conduce un atelier monahul Adrian Urmanov. - Ar mai fi de mentionat Radu Macrinici. - Dupa cum se observa, majoritatea indrumatorilor sunt scriitori ajunsi universitari, singurii care pot sustine activitati extra-curriculare in institutiile de invatamant superior.
Urmatorul atelier creativ va fi sustinut chiar de 1 martie: Invitam copiii la distractie creativa in cadrul atelierului Insirate margarite.
Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti.
Talentul il mosteneste de la mama ei, Adriana Popa, care a fost cadru medical si care lucreaza cu ea la acest atelier.
De la ora 11.00, voluntarii de la Salvati Copiii vor sustine un atelier pentru cei mici, despre utilizarea in siguranta a Internetului.
A da viata unui copil este o binecuvantare. In cele noua luni de sarcina orice femeie isi pune multe intrebari si cauta sa se informeze pentru a afla raspunsuri prin orice mijloace.
Eva Slav, Amelie, Souri, Dyo by Parubina, Isabelle Garcia, Framboise, L'Armoire, Atelier Comsa, Rusanda si Irka Shoes (pantofi hand-made din piele).
Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
In cadrul acestui atelier intensiv de animatie, tinerii animatori au la dispozitie toate tool-urile necesare pentru a crea propriile animatii, sub indrumarea unor specialisti ai industriei.
1920) in stil Biedermeier, atelier transilvanean (800 - 1.200 euro), monumentalul cabinet secretaire (sfarsitul sec. XIX) in stil Biedermeier transilvanean (1.500 â€" 2.000 euro).
In 1907 inchiriaza un atelier in Rue de Montparnasse si intra in contact cu avangarda artistica pariziana, imprietenindu-se cu Guillaume Apollinaire, Fernand Léger, Amedeo Modigliani, Marcel Duchamp.
Pictorul Traian Nica Tuckman s-a nascut in 1949, are un atelier in Bucuresti si o cariera de peste 30 de ani in domeniul artei plastice, timp in care a executat peste 3.000 de tablouri.
Otilia Andrei, director atelier propriu de desen care cunoaste si apreciaza activitatea artistului Cezar Mic. Printre vedetele care au venit sa-l sustina pe tanarul artist, i-am remarcat pe:
Prietenul ei, Silviu Bratu, are un atelier de tamplarie care se numeste chiar asa: Atelierul de Tamplarie Silviu's Work (mobila din lemn, Mdf si pal la comanda).
google-analytics.com