Cautare

57578 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare" (4.52 secunde)
Pierre Zakrzewski, cameraman la Fox News, a fost ucis in razboi. Barbatul avea 55 de ani. Alaturi de Pierre se afla si Benjamin Hall, corespondent Fox News, insa Hall este spitalizat in Ucraina.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie. Aceasta a lovit-o pe copila chiar pe trecerea de pietoni.
Un barbat de 56 de ani a fost ucis, cu sange rece, de prietenul de pahar. Initial, vecinii au crezut ca victima a fost atacata de caini.
Un roman si-a ucis sotia, in timpul unui scandal. Crima s-a petrecut in apartamentul in care locuiau, chiar sub ochii celor doi copii ai lor.
Un barbat inarmat a deschis focul intr-un supermarket din statul american Virginia, miercuri, si a ucis 10 oameni, relateaza BBC.
Nou-nascut, ucis de o racheta ruseasca ce a lovit o maternitate din Zaporojie In fata Natiunii prezinta cele mai importante stiri din Romania si din lume.
Familia angajatului SMURD ucis cu sotia in casa, la Bran sunt in stare de soc. Mama barbatului a povestit in lacrimi in ochi cum a aflat de tragedie.
Doi parinti care si-au ucis copilul in varsta de patru ani au fost arestati dupa doi ani de cercetari, desi avocatii spun ca existau toate probele care ii incriminau.
Autoritatile ruse au anuntat arestarea unei tinere, considerata principala suspecta in atentatul in care a fost ucis un cunoscut blogger militar rus si sustinator al ofensivei barbare pornite de Moscova impotriva Ucrainei. Bloggerul a fost ucis intr-un atentat cu bomba la Sankt-Petersburg, orasul natal al presedintelui Vladimir Putin.
Khalid 'Aydd Ahmad al-Jabouri a fost ucis de armata SUA. ... Armata americana a folosit o racheta trasa de o drona.
Kathleen Folbigg a stat 20 de ani in inchisoare, acuzata ca si-ar fi ucis cei patru copii, insa niste oameni de stiinta spanioli au reusit sa demonteze acuzatiile si au scos la iveala una dintre cele mai mari nedreptati din istoria Australiei.
Nadia, bunica tanarului Nahel, ucis de politie in Franta, vrea ca violentele urbane sa inceteze, dupa mai multe nopti de revolte in Franta.
Au aparut noi informatii despre modul in care a reusit sa scape liderul celor care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. ... Intre timp, anchetatorii verifica si ipoteza potrivit careia barbatii ar fi actionat la pont in noaptea in care omul de afaceri a fost ucis.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Am decis cu o strangere de inima sa public aceasta Analiza astrografologica executata amical de dr. O.T. Strangerea de inima este pentru ca e vorba de mama mea, scriitoarea Areta Sandru, autoare a 6 carti de proza, care a trait doar 40 de ani.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Ted Kennedy revenise in Senat in noiembrie 2008, dupa ce in iunie anul trecut a fost operat pentru o tumora cerebrala situata in lobul parietal stang unde se afla, printre altele, centrul vorbirii.
OAMENI DE STIINTA CARE AU MURIT SAU DISPARUT IN MOD MISTERIOS, DUPA CE AU FACUT DESCOPERIRI IMPORTANTE PENTRU OMENIRE Istoria omenirii nu duce lipsa de cazuri de persoane celebre ale caror moarte este invaluita in mister, imediat dupa ce au facut descoperiri importante pentru omenire.
Stiu ca nu exista cineva cu vreo solutie miraculoasa pentru a ne face optimisti in aceste zile.
google-analytics.com