Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.39 secunde)
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Consilierii locali Florin Chelaru, Andrei Cosmin, Cristian Popescu, Maria But, Mihai Nistor, Nicolae Matei, Petre Tancau, Ilie Coman, Marian Surdu, Nastasia Chiru, Costel Ocneru, Ion Apostol si Gheorghe Zidaru convoaca, pe data de 10 ianuarie a.c., o sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari, avand pe ordinea de zi 11 proiecte de hotarari.
Edilul orasului Navodari, Nicolae Matei, a initiat o intrevedere cu reprezentantii S.C. ... pentru a stabili masurile care trebuie luate pentru a contracara efectele negative ale trepidatiilor produse de trenurile care tranziteaza orasul Navodari.
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
Diaconescu a declarat ca formatiunea sa a gresit atunci cand a incurajat, in 2000, migratia politica. "Acum s-a confirmat greseala politica de a aduce traseistii politici in partid", a mentionat Diaconescu.
Indecis pana acum cateva zile, consilierul local PSD din cadrul Consiliului Local Navodari, Nicolae Matei a despus recurs in procesul cu Sind Romania, la insistentele unui reprezentant bancar.
Ieri dupa-amiaza, administratia locala din Navodari a dat in folosinta parcarea situata in zona blocului 19 Est. Pe un proiect al Primariei Navodari, in aceasta zona au fost demolate, in anul 2007, 46 de garaje.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori:
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir. ... "Nu-i nimic, facem o organizatie mai puternica", a spus Dragomir facand referire la Organizatia PNL Navodari.
Potrivit secretarului general al PD-L, Mihai Petre, toti primarii actuali ai partidului isi vor reconfirma mandatele, existand in plus premizele obtinerii unor suprize si in alte localitati.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit". Matei a cerut reprezentantilor Guvernului verificarea legalitatii hotararilor adoptate in sedinta de Consiliu Local din 28 februarie.
Multi ar putea spune ca, la nivel de subprefecti, este mai greu de "umblat", in sensul efectuarii unei schimbari din functii. Dar nu este imposibil, o demonstreaza atatea exemple tiparite si in Monitorul Oficial.
Biroul Permanent Local al PD-L Navodari a luat in discutie ieri seara problema desemnarii unei persoane care sa devina viceprimar al orasului.
Cu un deficit bugetar de 370 de miliarde lei, Primaria Navodari va renunta din luna mai la angajatii care sunt de "umplutura".
Reprezentantii Directiei Sanitare de Control (DSC) in sanatate publica au efectuat, in ultima saptamana, 202 controale la unitatile de alimentatie din zonele de agreement de pe intreg litoralul.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Asa cum arata, inca din editia de ieri, cotidianul “Replica”, in sedinta de vineri a Consiliului Local Navodari va fi supus aprobarii un proiect de hotarare privind inlocuirea din functie a actualului director al TSP Ecoterm, Ion Hanceanu.
Sedinta ordinara de vineri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 51 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto).
In cursul zilei de ieri, a avut loc o noua runda de discutii referitoare la situatia angajatilor de la Fertilchim care nu au operate in cartile de munca stagiile de cotizare la asigurarile sociale.
de catre administratia locala Navodari pentru achitarea datoriilor istorice de la SC TSP Ecoterm SA. ... 000 mp de teren intravilan situat pe malul marii, la 90 de metri de la luciul de apa - in Tabara de copii Delfinul, intabulat cu numarul cadastral 13192 in Cartea Funciara nr.
google-analytics.com