Cautare

86 de rezultate pentru "profi" (3.63 secunde)
Astazi au fost inaugurate doua magazine PROFI, unul in Bicaz si altul in Pitesti, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 162 de localitati. ... La randul sau, cel de al optulea magazin PROFI din Pitesti se afla in apropierea sediului Politiei, pe Str.
Recent, reteaua PROFI a avansat si mai adanc in mediul rural prin deschiderea unui magazin in comuna Ilia, judetul Hunedoara, inaugurand totodata si unul in orasul Murgeni, judetul Vaslui, generand astfel si 36 de noi locuri de munca.
PROFI isi continua extinderea accelerata, inaugurand inca trei magazine, la Cugir, Turt si Sasciori. ... Tot in judetul Alba se afla si localitatea Sasciori unde astazi, pe DN67C, s-a deschis un magazin PROFI Loco.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. ... La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom. ... De ieri exista inca doua magazine PROFI si in judetul Constanta.
Recent, s-au deschis inca doua magazine PROFI in judetul Dolj, reteaua ajungand sa numere acum 409 de unitati. Doljenii se bucura in momentul de fata de 13 prezente PROFI in opt localitati:
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.
PROFI isi extinde aria de operare si ajunge in localitatile Arbore, Magureni si Racari, reteaua cuprinzand acum in total 285 de localitati. ... 691 se afla magazinul PROFI Loco din comuna Arbore, judetul Suceava.
PROFI continua sa se extinda in ritmul planificat si deschide astazi sase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Calmatuiu de Sus, Bals si Techirghiol, ajungand la sfarsitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurari, dintre care noua in format Loco si cate trei magazine in formatele Standard si City.
Saptamana aceasta, PROFI a deschis inca cinci magazine la Scheia, Bordusani, Patulele, Pietrosani si Bucuresti. ... Noul PROFI din Bucuresti este un City amplasat pe Calea Serban Voda, Nr.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
Odata cu noul magazin PROFI deschis astazi la Bucecea, reteaua ajunge sa numere 170 de unitati in format Loco. ... Prima unitate PROFI din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, se afla pe str.
Un mare lant de supermarketuri ofera Internet Wireless gratuit pentru clienti Toate magazinele Profi pun la dispozitia clientilor acces gratuit la Internet, incepand de luni, 15 aprilie.
Sambata, 20 august, vor avea loc conferinta de presa, crosul si momentele artistice care marcheaza inceputul celei de-a treia editii a campaniei Impreuna cu tine, Profi salveaza destine.
PROFI a inaugurat saptamana aceasta inca cinci magazine la Pucioasa, Poiana Mare, Daneti, Liteni si Voinesti, reteaua numarand acum 493 de unitati. De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Recent, PROFI a inaugurat primul sau magazin din Dabuleni, cea de-a 120-a localitate in care se face prezent, ridicand la 245 numarul unitatilor sale operationale din intreaga tara.
Recent, s-a deschis la Braila cel dee-al treilea magazin PROFI din localitate.. ... din care sala de vanzari ocupa 460 m.p.Astfel, PROFI a ajuns sa activeze cu 284 de magazine in 40 de judete, constituindu-se in cea mai extinsa retea de retail modern din Romania.
PROFI va inaugura vineri, 6 decembrie 2013, de Sf. ... Acesta se va numi PROFI Ice Store, iar inaugurarea va avea loc intre orele 16:00 si 17:00.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
google-analytics.com