Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (2.84 secunde)
Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov. Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu baietelul lor simpatic, Teddy, care a fost fascinat de priveliste.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia.
Prognoza in tara SAMBATA (2 martie) Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii.
PROGNOZA PE TREI ZILE Duminica, deja putem vorbi de vreme calda pentru ultima zi a lunii martie. Norii raman consistenti si va ploua in jumatatea vestica a tarii, izolat in cantitati de pana la 25 litri/mp.
PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Dupa ploile torentiale si inundatiile de proportii cu care ne-am luptat, acum stam sub o noua amenintare. ... Saptamana viitoare, ne vom lupta si cu temperaturi de 36 de grade Celsius.
Din nou canicula dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade in extremitatea nord-vestica a Moldovei pana la 36 in Banat si sudul Olteniei.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "Noi oportunitati pentru zonele defavorizate de munte", pe care o puteti citi in continuare. De prea multe ori auzim vorbindu-se despre cat de saraci suntem!
Meteora, situata in campia Thesaliei, in apropiere de Kalambaka, intre muntii Koziakas si Antichassia, este unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? ... De ce credeti ca s-a intamplat nenorocirea asta cu ce tot ce a insemnat economia Oltenitei si zonei sale?
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
ANM anunta timpul probabil in zilele de 5, 6 si 7 ianuarie 2016 Marti 5 Ianuarie 2016 Minima: ... La munte, vantul va avea intensificari. ... ziua, predominant sub forma de ploaie, iar in cursul noptii in vest, nord, centru si in zonele montane, local se vor semnala lapovite si ninsori.
Cei de la INM anunta ca valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. ... Noaptea, vor fi innorari in jumatatea de vest a teritoriului si va ploua local in Banat si izolat in Crisana si Oltenia, iar in zonele montane aferente acestor regiuni vor predomina ninsorile.
Treptat, scapam de canicula Va fi canicula si astazi, in special in zonele de campie din sud si vest. Pentru cei aflati la munte, vremea va deveni treptat instabila.
De luni se strica vremea: frig, ploi si chiar zapada Vremea calda mai tine doar duminica, iar de luni ne pregatim de o toamna adevarata.
Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade. ... Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de fulguilei in primele ore ale zilei. Mai ales noaptea, va fi ceața, asociata cu depunere de chiciura.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, predominant ninsori la munte si intensificari ale vantului pana marti la ora 09.
google-analytics.com