Cautare

1693 de rezultate pentru "pisica pierduta pe str basarabiei and 88" (2.96 secunde)
O carte care, si ea, enunta adevaruri pe cât de simple, pe atât de nestiute, pe cât de fundamentale, pe atât de neluate in seama.
Animusic Night are loc pe 13 octombrie, la Club Fabrica, iar din programul serii nu lipsesc concertele, proiecțiile in premiera si atmosfera animata cu care festivalul si-a obisnuit publicul, la fiecare ediție.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa:
Autobuzele 126, 168, 226 si 368 vor reveni pe traseele de baza Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din intersectia Bd. Dinicu Golescu/ Str. Berzei / Str.
Pompei Samarian, mentioneaza ca a gasit un document din 28 octombrie 1828, in care se mentiona ca printre cheltuielile judetului pe acel an se prevazuse suma de 430 lei, I pac la meremetul (reparatul-nota ns.) Spitalului ot Calarasi .
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
Primaria Eforie anunta finalizarea lucrarilor pe strada 23 August. Contractul privind reabilitarea integrala a tramei stradale din orasul Eforie a debutat luna trecuta odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare pe strada Dr.
Potrivit unui proiect de directiva elaborat recent de Comisia Europeana, terenurile care vor fi vandute in urmatorii ani si pe care se desfasoara activitati poluatoare sau potential poluatoare va trebui insotite de un raport referitor la starea solului, indiferent daca este vorba despre terenuri intra sau extravilane.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale. ... Procedand astfel, centrul intersectiei va ramane liber, circulatia pe directia transversala fiind posibila in conditii normale.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
Respectivele trasee fac parte dintre cele 29 receptionate de Administratia Strazilor pe data 15.09.2011. ... Sebastian - Str. Izvor - B-dul Ghencea / Str. ... Orhideelor - Str. ... Viilor / Str.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... Burebista se afla pe bulevardul Burebista, nr. ... Express str. Domneasca se afla pe str.
Noul supermarket, Market Str. Calea Eroilor, aflat pe strada omonima, va asteapta cu o echipa de profesioniști gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. ... Ieri, pe Str. ... Arad, la parterul fostei cladiri Romtelecom de pe Bdul. ... Bistrita-Nasaud, a fost inaugurat pe Bdul.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Situata pe str. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. ... Cel din Iancu Jianu este situat pe str.
Acesta se gaseste pe str. ... Cel din Alba Iulia este situat pe B-dul Transilvaniei, nr.4, si are o suprafata totala de 441 mp, iar sala de vanzari masoara 232 mp. Cel din localitatea Bacau este amplasat pe str. ... Aceasta este amplasata pe str.
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str.
Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. ... Aceasta este amplasata pe str. ... Pe o suprafata totala de 346 mp, din care suprafata de vanzari este de 242 mp, magazinul din Ticleni, judetul Gorj, se afla in format Loco, pe str.
google-analytics.com