Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (4.00 secunde)
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, in reteaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) si la Beraria H.
Acestea se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, reteaua de magazine Say partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H, precum si in ziua concertului, la intrare.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
Ritmuri cu influente din Caraibe si pop modern, piesa Echame La Culpa” imbina perfect timbrul lui Fonsi cu cel al artistei americane, care canta si in limba spaniola.
18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
In cadrul Mourning in Amerika Tour, trupa va fi insotita si de cativa invitati speciali, AFI si Anti-Flag, care ii vor acompania pe membrii Rise Against in spectacolele de la Coney Island Amphitheatre (Brooklyn, 1 august), Red Rocks Amphitheatre (Denever, 15 septembrie) si Five Point Amphitheatre (Irving, 30 septembrie).
18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara, la casieria Salii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librariile Carturesti, Mihai Eminescu si Humanitas, Posta Romana.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la stația de metrou Unirii (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
sunt un om care intelege perfect si dificultatile functionarilor publici sau ale celor din sectorul bugetar, care au salarii mici si li s-au taiat acum 25% din venituri;
Abdomenul perfect: Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Deci, veti beneficia de peste 100 de canale in format HD perfect clar, complet gratuit si legal. ... Pana acum - cu TvFox vei putea sa-ti accesezi toate canalele in format 1080 HD perfect clar, in oras si la tara.
Perfect Legs Shoes va propune pentru aceasta toamna o pereche de pantofi superbi creati de ea. ... 35-40, perfect legs shoes.
35-40, perfect legs shoes. Pantofii inediti din imagine sunt creati de Perfect Legs Shoes. Oxford argintiu este un astfel de pantof ce te scoate din anonimat.
De obicei, se trezea greu, dar de data aceasta a fost, dintr-o data, perfect treaz, foarte constient, ca si cum cineva i-ar fi deschis numai pleoapele. ... Sectiunea transversala a ansamblului era un cerc perfect.
Eram perfect constienta, dar nu ma puteam misca, de parca trupul nu-mi apartinea, iar ceea ce era EU se refugiase undeva in creier.
Martorul a vazut atunci, nu departe, un disc luminos, perfect rotund, foarte mare, avand o cupola transparenta, plutind la vreo 3 metri deasupra lanului de grau. ... In interiorul acestora, spicele erau culcate, suprapuse perfect.
In dreapta sa, la circa 10 metri, statea un negru atletic, perfect gol, inalt de circa 1,90 metri, cu parul scurt. ... A fost mereu (si este si azi) perfect sanatos. ... - Cel care a trait pe viu o asemenea experienta intelege perfect incapacitatea semenilor sai pamanteni de a-l intelege.
Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel.
google-analytics.com