Cautare

539 de rezultate pentru "papa francisc adam si eva" (2.55 secunde)
O jurnalista ITV News a anuntat din greseala decesul Papei Francisc. Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel. Si vantul puternic i-a dat batai de cap la inceputul lunii, in Grecia.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. ... Ei primesc tratament pentru boli oncologice si neurologice, printre altele, precum si pentru ranile grave provocate de explozii, a anuntat directorul de presa al Vaticanului Matteo Bruni.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
Teofaniile si hipercivilizatiile (Autor: ... fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. ... Aceasta afirmatie se confrunta, de la bun inceput, cu doua prejudecati culturale extrem de tenace si cu o inalta incarcatura emotionala.
E celebra, frumoasa si s-a dezbracat pentru o fotografie pe care barbatii asteptau sa o vada de mult! Eva Longoria arata mai bine ca niciodata! Dovada se vede in ultima imagine cu actrita din "Desperate Housewife" - Eva a pozat nud pentru fotograful Jork Weismann!
Sarbatorile de iarna, zilele onomastice sau cele de nastere sunt momente oportune de a va exprima recunostinta fata de sefi, colegi si colaboratori.
Cine ar vedea banca lui Chelsea la un meci, ar putea crede ca printre jucatori si membrii staffului, s-a strecurat un fotomodel. ... Frumoasa din imagine e nimeni alta decit medicul principal al lui Chelsea, Eva Carneiro.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. Poeziile, stranse si slefuite de-a lungul intregii vieti sunt tulburatoare marturii ale sensibilitatii profunde si ale gandului erudit ale autoarei.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare:
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca. Cardinalul Woelki si-a dat de doua ori demisia.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters. ... Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani.
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
Papa Benedict al XVI-lea marcheaza finalul unui an dificil Papa Benedict al XVI-lea a marcat luni finalul unui an dificil, spunand ca, in ciuda atator pierderi de vieti omenesti si a nedreptatilor din lume, bunatatea va birui, transmite Associated Press.
google-analytics.com