Cautare

114 de rezultate pentru "medireflex" (3.19 secunde)
Dr. Iuliana Avadanei, medic specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul sughitului. "Sughitul apare in indigestie, dupa anestezie, in uremie sau stari toxice.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda in cazul rupturii de ligamente, remedii homeopate.
Iuliana Avadanei • M.G.-Homeopatie-Acupunctura • Clinica Medireflex • Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66 sc. A, ap.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate pentru dorintele alimentare. "Dorintele alimentare reprezinta caracteristici reactionale ale unui individ.
Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, Strada Nerva Traian nr. 7, bl. M66, sc. A, ap. 20 sector 3, Bucuresti, telefon:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul alergiilor. "Rinitele sau conjunctivitele sunt din ce in ce mai frecvente.
3 granule de 3 ori pe zi in caz de febra, dureri, senzatie de a merge mereu la toaleta, iar scaunul poate sa fie cu sange", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
1.Ce este homeopatia? Homeopatia este o metoda de terapie alternativa (la tratamentul clasic,alopat) si urmareste stimularea capacitatii de vindecare a organismului.Remediile homeopate sunt preparate din substante din regnul vegetal, animal,mineral.
Ofera-ti, in schimb, o sedinta (sau mai multe) de masaj de relaxare la un centru specializat precum Kineto Help, sau la Centrul de sanatate MEDIREFLEX.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva emedii homeopate in cazul patologiei fanerelor (unghiilor). "Pentru unghii casante si fiabile se ia Tuia CH9, 3 granule o data pe zi, 7 zile pe saptamana.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex. O data pe luna, dr. Iuliana Avadanei va tine un seminar pentru copiii cu varste intre 7 - 14 ani, in cadrul Universitatii Copiilor (al carei director este Doina Lacatus).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a vorbit la eveniment despre experienta sa ca profesor in cadrul acestei Universitati a Copiilor.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex. O data pe luna, dr. Iuliana Avadanei tine un seminar pentru copiii cu varste intre 7 - 14 ani, in cadrul Universitatii Copiilor (al carei director este Doina Lacatus).
- La ce alte proceduri ar putea romanii sa apeleze la Centrul de Sanatate Medireflex? - La homeopatie, masaj Shiatsu, acupunctura, masaj general terapeutic.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com