Cautare

114 de rezultate pentru "medireflex" (2.99 secunde)
www.medireflex.ro informeaza: ... Puteti apela la tratamente cu lumina polarizata la Centrul de Sanatate Medireflex situat in Bucuresti (www.medireflex.ro).
La Centrul de Sanatate Medireflex puteti apela cu incredere la urmatoarele proceduri. Centrul Medireflex este situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... 20 sector 3, Bucuresti (www.medireflex.ro).
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex) informeaza: ... Intunecarea luminilor interioare poate aduce necazuri mari." Confucius-Decade di Tang Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura Centrul de Sanatate Medireflex
Puteti apela cu incredere sa tratati aceste afectiuni cardiace la Centrul de Sanatate Medireflex, la nr. ... Centrul de Sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei Acupunctura-Homeopatie
www.medireflex.ro informeaza: ... Adresa Centrului de Sanatate Medireflex: Strada Nerva Traian nr. 7, bl. M66 sc. A, ap. 20 sector 3, Bucuresti S.G.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata in care personalul calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului Iuliana Avadanei, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate. ... 20, sector 3, Bucuresti, Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa!
Sursa: www.medireflex.ro Dr.Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... [email protected] Mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.medireflex.ro.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda tratamente in cazul durerilor musculare. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (detalii pe site-ul www.medireflex.ro).
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera servicii excelente la preturi foarte bune. ... Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.medireflex.ro.
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti) informeaza: Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5.000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale.
Iuliana Avadanei, medic specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul micozelor. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro).
La Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) puteti apela cu incredere la refelexoterapie. ... Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, spune:
La Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti, isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Iuliana Avadanei este director al Centrului de Sanatate Medireflex (mai multe detalii gasiti pe site-ul www.medireflex.ro). Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul intarzierii menstruatiei. ... Mai multe detalii despre Centrul de Sanatate Medireflex gasiti pe site-ul www.medireflex.ro (unde puteti suna si sa faceti programari).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda remedii homeopate eficiente in cazul micozelor, ce completeaza tratamentele locale alopate.
Daca tulburarea persista, se consulta urgent medicul", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (mai multe detalii gasiti pe site-ul www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul incontinentei urinare la persoanele in varsta. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul otitelor. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
google-analytics.com