Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (3.37 secunde)
Galeria Designerilor Romanilor, Cabina de proba virtuala si Cocor Multimedia Channel sunt, de asemenea, si cele mai profitabile nise ale magazinului care odata era ceva, si a vrut acum trei ani altceva si a iesit pana la urma cu totul altceva.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Gabriela Firea vrea sa inchida fast-food-urile din mall-urile bucurestene. Coronavirusul si inchiderea scolilor a determinat o crestere a numarului persoanelor care frecventeaza mall-urile in aceasta perioada, astfel ca pericolul de infectare a crescut, considera edilul Capitalei.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Bataie cu cutite la un mall din Botosani. Un conflict grav s-a iscat intre mai multe persoane la ultimul etaj al mall-ului Uvertura. ... Apelul la 112 a fost facut de catre angajatii mall-ului, iar toti clientii din complexul comercial au fost evacuati de urgenta.
La inceput de septembrie bucurestenii au motiv de sarbatoare: cea de-a doua aniversare a centrului comercial ParkLake. Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit.
blocuri de 20 de etaje, mall, canale Statiunea Mamaia se va transforma intr-un oras-statiune al distractiilor, potrivit noului PUZ elaborat de Kalinia Proiect.
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare:
Andrei Paunescu a postat pe pagina sa de facebook un articol intitulat: ... ORADEA, 3 octombrie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor: ... http://bilete.salapalatului.ro/event.php?id=15694, in Carrefour, librariile Carturesti, Promenada Mall si Mega Mall Bucuresti.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
Cum va arata pasarela pietonala de 7,3 milioane de lei pe care Primaria Capitalei vrea sa o faca langa Fantana Miorita (Autoare: Catiusa Ivanov) Primaria Capitalei va construi o pasarela pietonala pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti langa fantana Miorita, potrivit unui proiect aprobat anul trecut de Consiliul General.
Marti dupa-amiaza, la Gymboland, in AFI Palace Cotroceni, parintii au regasit magia copilariei alaturi de cei mici. Copiii s-au distrat in compania animatorilor Gymboland, iar Teatrul Interactiv Mozart i-a impulsionat sa gestioneze roluri prin joaca, sprijinindu-le initiativa si ajutandu-i sa-si infranga emotiile.
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? Google isi modifica in fiecare an logoul pentru a sarbatori Ziua Internationala a Muncii, marcata pe 1 Mai in mai multe tari din lume, printre care si Romania.
Dragobetele se mai numeste, in functie de regiune, ‘Cap de primavara’, ‘Santion de primavara’, ‘Ioan Dragobete’, ‘Dragostitele’, ‘Navalnicul’, ‘Logodna sau insotitul paserilor’. Sarbatoarea este specifica zonei de sud a tarii (Oltenia, Muntenia si partial Dobrogea).
V for Vintage Celebrate TEN, targ de cultura vintage si design romanesc, editia a 10-a, va avea loc intre 13 - 14 aprilie 2013, orele 11:00 - 20:00, la Sala Dalles (B-dul Nicolae Balcescu, nr.
Cum a fost preluata in Romania Halloween, sarbatoare de origine celtica, preluata astazi de multe tari, se celebreaza in noaptea de 31 octombrie, inaintea sarbatorii catolice si protestante a tuturor sfintilor de pe 1 noiembrie.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In fiecare an, in Sfanta zi a Inaltarii Domnului nostru Iisus Hristos celebram si Ziua Eroilor, sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul zbuciumatei noastre istorii nationale pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Lucruri mai putin stiute despre ziua de Craciun (Autor: GABRIEL TUDOR) Dupa Paste, Craciunul e cea mai mare sarbatoare crestina, fiind, cu siguranta, si cea mai indragita.
google-analytics.com