Cautare

377 de rezultate pentru "luta adriana" (4.26 secunde)
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
A fost lansata cartea Prescurtarea literei mari, de prof.Adriana Butoi.
Psiholog ADRIANA SAVU * Articolul a fost publicat in revista PSYVOLUTION (Nr. 2, 1 iulie 2010) si a fost cotat si votat ca cel mai citit articol din numarul respectiv.
Nu vei incetini astfel trecerea timpului, dar nici nu vei trai degeaba! Autor: Psiholog ADRIANA SAVU (Eseu publicat in revista PSYVOLUTION)
Veti fi mai frumosi, mai luminosi si mai armoniosi, acceptand mai usor confuziile vietii, incertitudinile inerente si succesul celorlalti! FITI LUMINOSI! Psiholog Adriana Savu (Sursa: psihologadrianasavu.wordpress.com)
Psiholog ADRIANA SAVU: In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
Adriana Inoan:
Vor fi prezenti actorul Mircea Anca si Adriana Covaciu care a sprijinit campania din anul 2012, realizand spotul Adriana exista.
Adriana, o tanara care a invins in lupta cu leucemia mieloida cronica "Pacientii cu LMC exista, trebuie sa fim constienti de existenta lor. ... LMC a evoluat la o boala cronica, ce poate fi controlata prin terapie", a spus Adriana Covaciu, tanara depistata cu aceasta maladie in 2004.
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul Body Mind Spirit "La standul nostru, gasiti:
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adriana Neghirla ne-a raspuns la cateva intrebari. - Cum vi s-a parut la Zalau, la Scoala de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a?
Mesajul Doamnei Ministru Adriana PETCU, Ministerul Apelor si Padurilor, 3. ... Mesajul Doamnei Deputat Adriana Doina PANA, fost Ministru Delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura;
O cheama Adriana, are 19 ani. ... Adriana nu a avut nicio sansa, in loc sa nasca in trei saptamani, isi ingroapa fetita.
ADRIANA SAVU) Balsam pentru suflet Instrumentul pe care-l putem controla si modela cel mai usor este vorbirea. ... Psiholog ADRIANA SAVU (Sursa:
Acum ploua si sapunurile atrag glicerina, avem deodorante naturale fara parabeni si fara conservanti, creme naturale, sampone pentru par - la 40 ron, apa micelara, uleiuri esentiale, deodorante fara parabeni, ne-a spus Adriana Tudor de la Miledy cosmetice naturale.
Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila prezinta, miercuri, alaturi de directorul Institutului National de Sanatate Publica Adriana Pistol, estimarile specialistilor in legatura cu valul 5 al pandemiei, dar si masurile pe care Minsiterul Sanatatii le-a pregatit.
Adriana Bahmuteanu face declaratii despre persoana care vrea sa o distruga. Vedeta a vrut sa-i faca un bine, dar a ajuns sa fie santajata si amenintata.
Adriana Cosma. ... Adriana Cosma insa are tupeul, ca multi alti infractori din lumea asta, criminali sau violatori (scursuri ale societatii), sa vina si sa ceara micsorarea pedepsei.
Adriana Bahmuteanu dezvaluie, fara menajamente, care este adevaratul motiv pentru care a anulat nunta! Si da, totul a pornit de la bani!
Adriana Palaghiea, purtator de cuvint al Ambulantei Brasov. ... Acum se face trierea cazurilor si vom decide cine va pleca cu elicopterul a declarat Adriana Palaghia, purtator de cuvant al Ambulantei Brasov.
google-analytics.com