Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (5.49 secunde)
E.ON Energie Romania vrea sa cumpere Electrica Serv Moldova si analizeaza posibilitatea producerii de energie din surse eoliene in zona Sucevei. Preluarea Electrica Serv Moldova, una dintre cele opt sucursale de servicii ale Electrica, este motivata de reprezentantii E.ON prin costurile ridicate pentru mentenanta retelor.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Republica Moldova se uneste energetic cu Romania Republica Moldova se uneste energetic cu Romania in cadrul unui acord istoric pentru cele doua tari.
In ultima perioada, Republica Moldova a facut cativa pasi importanti pentru viitorul sau si pentru viitorul nostru comun. ... Romania si Republica Moldova se afla, desi pe pozitii diferite, in proximitatea unei zone extrem de sensibile din punct de vedere al securitatii.
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Republica Moldova a parafat Acordul de Asociere la Uniunea Europeana Sursa: ... Republica Moldova a parafat Acordul de Asociere la Uniunea Europeana. ... Din partea Republicii Moldova, pe Acordul de Asociere la Uniunea Europeana si-a pus semnatura premierul Iurie Leanca.
Perioada aceasta este incarcata de o simbolistica si mai pronuntata, dat fiind faptul ca Republica Moldova este la un pas de semnarea Acordurilor de asociere si de liber schimb cu Uniunea Europeana, actiune considerata a fi prima etapa din integrarea in UE.
In intervalul mentionat, in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada.In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, 20 noiembrie cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.
O analiza a alegerilor din Republica Moldova. ... Majoritatea oamenilor politici si a comentatorilor din Romania s-au grabit sa isi exprime satisfactia pentru rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova de pe 30 noiembrie.
Vitalie Ciobanu, redactor-sef al revistei Contrafort si comentator la Radio Europa Libera) Exista in acest moment in Moldova o apriga dezbatere pe scena politica, in media, pe retelele de socializare in jurul dilemei:
Infratire istorica intre localitatile din Romania si cele din Republica Moldova. ... La eveniment au fost invitati si 450 de primari din Republica Moldova, care s-au prins in hora unirii pe pod.
Planul Kievului prevede alegeri regionale si apoi acordarea unui statut special Transnistriei sub egida Rusiei, Ucrainei, OSCE, Republicii Moldova (si, eventual, a UE si SUA).
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, surprinde din nou printr-o initiativa indrazneata.
Pachetele sunt valabile si pentru cetatenii Republicii Moldova. Pana in prezent, s-au inscris in acest program structuri de cazare din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Govora, Baile Buzias, Baile Herculane, Covasna, Olanesti, Praid, Saturn, Sangeorz Bai, Sinaia, Slanic Prahova, Tusnad si Vatra Dornei.
"O cerere destul de mare am avut in acest an in zonele Vatra Dornei, Valea Prahovei, Slanic Moldova si chiar Sovata si Herculane", ne-a explicat unul dintre operatorii de turism din Galati.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Craiovenii care vor sa se trateze de afectiuni respiratorii nu mai trebuie sa mearga la Praid sau la Slanic Moldova.
Nehoiu (41 km), Covasna (45 km), Slanic-Moldova (52 km), Targu Secuiesc (55 km), Odobesti (56 km). Initial, INFP a anuntat ca seismul a avut magnitudinea 4,7.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Moldova) 00:24,51 2. ... Gabriela Ioana Gadea (Romania) 09:17,98 200 m spate 1. ... Moldova) 02:20,75 3. ... Ioana Buzlea (CS Crisul Oradea) 02:39,39 stafeta 4x100 m liber 1.
google-analytics.com