Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (2.95 secunde)
Au urmat volumele de nuvele Conversand despre Ionescu (1967), Intamplari din noaptea soarelui de lapte (1968) si romanele Lumea in doua zile (1975) - Premiul Uniunii Scriitorilor, Ucenicul neascultator (1977) - Premiul Ion Creanga al Academiei, autorul dovedind, dupa Eugen Simion, un neobisnuit talent de a prinde sensul faptelor marunte, de a sugera freamatul obscur al existentei.
Omara Portuondo canta fara incetare de la varsta de 15 ani, o cantareata legendara a carei voce reflecta o viata lunga, plina de creativitate, pasiune si talent innascut pentru muzica.
Daca ai ocazia transmite-i Domnului Gigi Caciuleanu ca il respectam mult ! - Sandu Roxana Elena: Superb! Talent si munca! - Alina Lungu: Ce clasa! - Moldovan Daniela: Expresia ARTEI!
Momentul artistului nu a fost altceva decat o demonstratie de forta, talent si energie, calitati pe care Kendrick Lamar le are si le exploateza.
are talent, pentru ca l-a primit in dar de la Cineva de Sus care il iubeste; are generozitate pentru ca se cunoaste, cu bune si cu rele, si este peste tot si toate sincer cu el insusi.
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania:
Cea mai indragita emisiune de divertisment - late night show - Wow Biz Cea mai indragita emisiune - talent show - Vocea Romaniei Cel mai indragit blog de vedeta - Ela Craciun Cel mai indragit cuplu de vedete - Andra si Catalin Maruta Cea mai indragita piesa a anului 2017 - De unde vii la ora asta?
Traditia, cultura si folclorul se impletesc in operetele compozitorilor romani si sunt transmise mai departe, catre public, cu talent si daruire, de echipa Operetei bucurestene.
Traditia, cultura si folclorul se impletesc in operetele compozitorilor romani si sunt transmise mai departe, catre public, cu talent si daruire, de echipa Operetei bucurestene.
Laureat al premiului Nobel pentru Literatura in 1976, Saul Bellow a contribuit la dezvoltarea literaturii americane prin extraordinarul sau talent de romancier, nu prin opiniile sale.
Buna, inteleapta si atat de inzestrata cu talent Areta Sandru, prozatoare, jurnalista, dar in primul rand om de o rara pasiune si probitate morala.
Nevasta unui doctor, o pianista de talent, cu parul mat si ochii catifelati, era femeia geniala. O profesoara mica, vioaie, cu parul retezat la ceafa, cu palarie baieteasca, pentru ca fuma si citea la berarie pe Nietzsche, era femeia superioara.
- E greu sa traiesti din arta, daca nu esti un talent iesit din comun. Chiar si un artist talentat isi face greu un loc pe piata.
Pentru ca voce, talent sau orice virtuti artistice au devenit accesorii care intereseaza putin spre deloc. Acum trebuie bifate rubrici din carnetelul comisarilor corectitutinii politice.
Acest talent este menit sa fie pastrat secret fata cei care nu il poseda. Povestea a fost scrisa intr-o carte secreta, iar fiecare pazitor trebuie sa o pastreze in siguranta.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
Animatia a fost adaugata ulterior, noi lucram cu niste marionete facute din plastilina, de Gopo, care avea un talent incredibil.
Un talent ardent, capabil sa creeze lumi paralele si sa puna in acord, intr-o singura lucrare, surse stravechi de inspiratie cu o viziune aflata in deplin acord cu timpul sau.
- Bai talent: nu ti-e rusine la senectute sa spui ca e totuna sa iei, cand ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coada 4 zile pentru 25 de l de benzina?
Poet de talent, membru al Cenaclului Pheonix”, cu versuri publicate in reviste locale, acesta nu a ocolit nici pictura, unde exceleaza in peisaje, flori si in redarea corpului feminin, insa cel mai bine i se potrivesc datele desenului, indiferent daca abordeaza o tema oarecare sau caricatura.
google-analytics.com