Cautare

185 de rezultate pentru "crema antirid" (2.89 secunde)
DNP se vinde, in mod curent, sub forma de pudra galbena si capsule, dar si sub forma de crema. Riscurile legate de folosirea acestei substante sunt amplificate in conditiile in care producerea se face ilegal, potrivit Interpol.
- Crema de oxid de zinc folosita in regiunea anala ajuta la atenuarea disconfortului. - Sucul de ceapa va scapa de parazitii intestinali.
Ajuta masajul, exfolierea saptamanala si o crema anticelulitica buna”, noteaza fosta asistenta TV. Iplus, ea se mandreste cu faptul ca face foarte mult sport.
La standul FagureleCuMiere.ro, s-au vandut foarte bine mierea de mana, de salcam, de coriandru - 19 RON (borcanul mic)m, polenul crud - la 20 RON / 200 ml, bucati de miere direct din fagure, pastura - 60 RON / 100 de grame, amestecuri pentru imunitate si energizante apicole - intre 30 RON - 80 RON (acestea contin polen crud, pastura, laptisor de matca Apilarnil, catina si miere, pastura crema - 100 RON / 220 de grame, miere cu nuca - 20 RON / 375 de grame, polen uscat - 20 RON / 200 de grame, miere de tei, miere de rapita, miere de salcam si miere de floarea-soarelui.
- utilizati antihistaminice, dar fiti constient de posibilele efecte adverse, cum ar fi somnolenta; - incercati sa aplicati crema cu hidrocortizon in zonele pruriginoase.
Cele mai inspirate retete de prajituri ale copilariei, cu crema si facute in casa, inscrise in competitie, vor fi premiate.
Aplicati crema pe piele timp de 20-30 minute, apoi indepartati-o cu ajutorul unei panze curate. Geanta alba din piele se va curayta cu ajutorul unei cepe, apoi se va improspata cu niste lapte in care s-a adaugat un albus batut.
Incaltamintea produsa din acest material nu se da cu crema de ghete sau cu ceara, insa exista anumite produse de curatat care sunt adaptate nevoilor acestui tip de piele si care nu lasa pete.
Guappa - o crema exclusiva cu lapte de bivolita; Baba Bhum cu rom, limoncelo si ciocolata-rom. Cele mai cautate sunt limoncelo, guappa si cremele.
Utilizati crema de protectie solara odata cu instalarea pe plaja, dar si dupa fiecare baie in mare sau piscina, dus, sau transpirație abundenta.
Este foarte important ca dupa fiecare baita, inainte de a-i pune scutecul, sa folosesti o crema care hidrateaza si il protejeaza impotriva iritatiilor de scutec.
- Fiti atente sa nu aplicati pe pleoape crema de zi sau de noapte. Ideal ar fi un gel special. - Obisnuiti-va sa stimulati reteaua limfatica in timpul zilei.
Daca pantofii sunt din piele, aplica-le inainte crema speciala de pantofi, astfel incat sa nu se usuce de la caldura.
Diana Avasalcei, medic specialist chirurgie generala, a avut ca solutie crema Hemo Treat H. Asadar, ma bucur ca am inceput anul in forta!
Mixam zaharul cu ouale pana se formeaza crema.apoi adaugam,pe rand,celelalte ingrediente si obtinem o coca moale pe care o impartim in 4 parti.Coacem foile pe fundul tavii ( 22/30 cm) unse cu putin ulei .
Intepaturi de insecte Inainte de a utiliza obisnuita crema, o buna idee ar fi sa frecam zona afectata cu partea interioara a cojii unei banane.
Intepaturi de insecte Inainte de a utiliza obisnuita crema, o buna idee ar fi sa frecam zona afectata cu partea interioara a cojii unei banane.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - perle cu miere si ghimbir - 10 RON - sapun cu miere si scortisoara - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora -
gemuri cu zahar si fara zahar - la 18 RON si la 23 RON, crema caramel cu sare - 25 RON, caramele - 16 RON / 80 de grame, ciocolata si fructe confiate in ciocolata neagra - 17 RON / 80 de grame, pasta de fructe (pates de fruits) - 14 RON, miere de salcam - 28 RON / 80 de grame, miere de zmeura - 25 RON / 250 de grame, miere Delta Dunarii cu menta - 25 RON / 250 de grame, miere de albastrele - 25 RON, tableta de ciocolata alba,m neagra, cu lapte si fructe uscate - 18 RON / 100 de grame, confit (pentru branzeturi si carnuri) - 13 RON / 120 de grame, peltea de vin alb cu condimemte (sos condimentat dulce-acrisor).
Lasa-te invaluit de aromele desavarsite ale delicioaselor preparate din bucataria internationala (Vol au vent de rata si chutney de coacaze, File de somon cu crema de whiskey si piure de telina, Sorbeto de sampanie cu lime si inegalabilul Tort Premier)!
google-analytics.com