Cautare

4524 de rezultate pentru "cinci" (2.94 secunde)
Autoritatea Nationala a Vamilor pedepseste firmele pentru o greseala pe care tocmai Vama a comis-o in urma cu cinci ani.
cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza. ... La implinirea a cinci ani de activitate ai Teatrului Metropolis, managerul George Ivascu a apreciat:
hatchback, cinci usi, cinci locuri; ... hatchback, cinci usi, cinci locuri; ... hatchback, cinci usi, cinci locuri; ... hatchback, cinci usi, cinci locuri;
Mircea Geoana il acuza pe Traian Basescu ca, din cauza lui, Romania a pierdut cinci ani si sansa unei cresteri economice care ne putea pozitiona ca un actor important pe scena internationala.
cinci banci centrale s-au organizat intr-un cartel, dupa ce au stabilit de comun acord practicarea unor comisioane identice. ... In curand va fi trecut aproape un an de cand cele cinci banci s-au raliat intr-un cartel si nimeni nu a anuntat nici o masura.
Astfel, Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare va fi compusa din zece deputati PSD, cinci PNL, trei PD, trei PRM, doi UDMR, doi PUR si unul apartinand minoritatilor nationale.
Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Conform actului normativ - in cazul locuintelor racordate la sistemul centralizat de energie termica -, persoanele singure sau familiile al caror venit mediu net lunar pe membru de familie se situeaza pina la 110 lei (1,1 milioane lei vechi) vor primi o suma lunara de 223 lei (2,2 milioane lei vechi) timp de cinci luni - in cazul in care ajutorul se acorda numai in perioada sezonului rece - sau de 92 lei (920 mii lei), daca ajutorul se acorda pe o perioada de un an.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
Persoanele ale caror pensii sunt mai mici de doua milioane vor primi un ajutor de cinci sute de mii de lei, iar cele cu pensii cuprinse intre doua milioane si trei milioane cinci zeci de mii de lei vor primi cu o suta de mii mai putin.
Explozia unei magistrale de gaze pe 27 ianuarie 2006, in cartierul Lapus, a distrus un punct termic a carui refacere a costat Termoficarea cinci miliarde. Desi a fost declarata oficial vinovata de producerea deflagratiei, Distrigaz Sud pune la respect regia pentru o datorie tot de cinci miliarde de lei.
Romania va avea in 2008 o productie de cereale de 2,8 tone la hectar, care, desi se plaseaza peste media ultimilor cinci ani, reprezinta circa jumatate din randamentul de 5,4 tone la hectar calculat la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor Eurostat.
Alegerea celor doi reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul BCR a fost înlesnita de modificarea actului constitutiv al bancii, astfel încât cele cinci SIF-uri sa poata nominaliza mai mult de doi candidati.De aceasta data, cei cinci candidati nominalizati de societatile de investitii financiare au fost presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, directorul comitetului de directie din consiliul de administratie al SIF Moldova, Alexandru Matei, presedintele SIF Muntenia, Petre Pavel Szel, vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, si presedintele SIF Banat-Crisana, Ioan Cuzman.Dupa ce, la începutul anului trecut, mandatele lui Fercala si Teodor Horia Mihaescu (fostul presedinte al Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia) au încetat, cele doua locuri ale SIF-urilor în consiliul de supraveghere al Bancii Comerciale Române au ramas vacante, în conditiile în care cele cinci SIF-uri nu s-au înteles sa-si desemneze doar doi reprezentanti, asa cum prevedea actul constitutiv.
In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011. ... Potrivit ONRC, pe primele cinci luni ale anului, numarul societatilor nou-inmatriculate in Oltenia a crescut spectaculos fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul.
Romanii nu au salariile din Germania si, de aceea, nici nu trebuie sa aiba taxele din Germania, a spus Valcov, care a adaugat ca spera ca, peste 10 ani de zile, salariile vor fi de cinci, de zece ori mai mari.
Niculescu sunt doar cateva dintre personalitatile care marcheaza agenda celor cinci zile de Bookfest.
Pe 1 septembrie 1974, in jurul orei 10:30 dimineata, fermierul Edwin Fuhr, pe atunci in varsta de 36 de ani, isi conducea pe camp masina de cosit si balotat fanul, cand a vazut, in apropierea unui stalp, cinci obiecte, ca niste castroane metalice, cu fundul in sus, cu suprafata ca dintr-un otel foarte bine lustruit, care pluteau cam la 30 de centimetri deasupra solului si se roteau cu mare viteza.
Preturile sunt destul de piperate, de la 1,5 milioane de lei trei nopti la trei stele si pana la 22,5 milioane pachetul de cinci zile la patru stele.
Cinci banci centrale, care au sucursale si in judetul Constanta, fac obiectul unei verificari realizate de Consiliul de Concurenta.
google-analytics.com