Cautare

2175 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti" (4.10 secunde)
Te asteptam la Cafeneaua Verona sa intri in culisele celui mai nou spectacol Ada Milea -"ALCOOL" (dupa "Cartea Alcool" de Ion Muresan), un spectacol pentru cunoscatori, de care acum te poti bucura acasa, pe CD.
Adresarea directa a fost definitia intregii seri, publicul fiind parte integranta in spectacol. ... Mai mult decat o trupa care canta bine, Taxi este o trupa care face spectacol, o trupa aproape de public.
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Doar pentru rolul din serialul "Las Fierbinti", difuzat de PRO TV, primeste 1.500 de euro pe episod. ... 6.600 €, regia unui spectacol Apoi, tara noastra a inceput sa-si respecte valorile. ... Pentru fiecare spectacol "Richard al II-lea" jucat la Teatrul National, primea 500 de euro.
- accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata); - pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo pe durata intregului spectacol, in parcarile B, C si D, contra cost.
Cei aproape 40 de dansatori au prezentat un spectacol perfect pe scena Salii Palatului. ... La spectacol a fost prezent si Stefan Orheanu, micutul ce a ajuns in semifinalele de la ‚Dansez Pentru Tine’ dansand step, ca si idolul sau - Michael Flatley.
"Am deci sa urcam stacheta si sa integram in spectacol, pentru intaia oara pe scena metal din Romania, luptatori Daci!
HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 va fi un spectacol inedit, gandit si construit ca o sarbatoare extraordinara a luminii. ... Concertele vor fi completate cu momente artistice incendiare, sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie;
Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie si efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.
Fascinantul spectacol produs de Michael Flatley - Lord Of The Dance” revine in tara noastra in aceasta toamna cu o noua surpriza!
Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
Stiut fiind ca si Comedia este chiriasa pe viata in Casa Spiritului, avand convingerea ca rasul va mantui lumea, propunem acest spectacol a carui singura mare virtute este UMORUL. ... Cand un spectacol inregistreaza un mare succes de public, dupa mai multe stagiuni intinereste distributia, schimba vedetele.
Spectacol Independent. ... Spectacol independent. ... Spectacol independent. Distributia: Rodica Mandache, Marius Manole, Istvan Teglas, Ioana Marcoiu. ora 19.00 - INTRE NOI E TOTUL BINE de Dorota Maslowska, regia Radu Afrim, Teatrul National Bucuresti.
Finala emisiunii UITE CINE DANSEAZA le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar!
In 2016, comedia Boeing Boeing de la Teatrul de Vara din Herastrau inregistra recordul national pentru cel mai mare numar de participanti la un spectacol de teatru in aer liber: ... Vineri, 8 septembrie, ora 19:30 Teatrul de Vara Herastrau Tip spectacol:
Ego sum Ovidius - Un spectacol-eveniment, realizat de o echipa artistica si de productie excelenta.
Despre relatia regizor-dramaturg, dat fiind ca eu sunt si unul si altul, relatia mea cu mine e una buna, n-am de gind sa ma cert cu mine din cauza unui spectacol. ... Care e reteta unui spectacol de succes? ... Te intereseaza ca subiect pentru un spectacol?
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Mai degraba cred ca si-a facut socoteala ca va scoate din ea un spectacol care sa-i amuze pe contemporani si din care sa poata fi platiti actorii.
google-analytics.com