Cautare

153 de rezultate pentru "anl" (7.57 secunde)
Mai buni platnici sunt tinerii din locuintele ANL, nu de alta, dar peste nu foarte multi ani vor avea posibilitatea sa le si cumpere, la o valoare sub pretul de pe piata, precum si chiriasii vechi.
Mai buni platnici sunt tinerii din locuintele ANL, nu de alta, dar peste nu foarte multi ani vor avea posibilitatea sa le si cumpere, la o valoare sub pretul de pe piata, precum si chiriasii vechi.
Asa incepe sesizarea facuta de Corina L., nemultumita de faptul ca in mijlocul cartierului ANL din zona Garii, pe locurile special amenajate pentru parcarea masinilor, a aparut un chiosc "care se vrea punct de desfacere de marfuri agroalimentare".
Aproximativ 1.500 de tineri din Ramnicu Valcea si-au depus dosarele pentru a obtine un apartament ANL din cele 108 care vor fi gata in aceasta vara in cartierul Ostroveni, pe faleza raului Olt.
Nici tinerii din comuna Tuzla nu sunt uitati, acestia se vor putea bucura de locuinte de tip ANL, planul respectivelor apartamente si garsoniere fiind derulat in perioada imediat urmatoare.
In plus, guvernantii vor ca si locuintele ANL sa poata fi achizitionate prin intermediul acestui program. ... Casele ANL ar putea fi cumparate de asemenea prin acest program.
Dorohoienii care sperau sa se mute in cele doua blocuri ANL programate a fi finalizate pana la sfarsitul anului vor mai trebui sa astepte pana la primavara.
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL, ca participarea sa alaturi de doi ministri este primul pas spre normalitate in politica romaneasca, in momentul cand un guvern vine catre un primar din opozitie.
La tIMOn vor participa peste 100 de companii imobiliare dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, precum si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).
In urma discutiilor purtate cu colegii mei din grupul senatorial PSD am hotarat ca, in decursul acestei saptamani sa depun amendamentul cu privire la modificarea articolul 10 alin.(2) literele d1) si d2), cel care se refera la majorarea coeficientului de ponderare a pretului de vanzare al apartamentelor ANL.
Intalnirea a avut loc la periferia municipiului Satu Mare, la capatul strazii Poligonului, pe un teren pe care Ministerul Apararii Nationale l-a predat municipalitatii locale in vederea construirii de locuinte ANL, din care o parte sa fie repartizate militarilor din localitate.
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, vor inmana maine, miercuri, 29 decembrie a.c., ora 11.00, cheile a 97 de locuinte pentru tineri, construite in regim ANL, in strada Maior Vasile Bacila numerele 32 - 34 din cartierul Colentina (la podul peste raul Colentina).
Jocul de-a votul a fost generat de discutiile in contradictoriu vizavi de locul in care sa se amplaseze blocul ANL. In proiectul de hotarare se prevedea ca terenul in suprafata de 500 mp, propus sa fie dat in folosinta ANL-ului, se afla in strada Partizanilor, in zona blocurilor B12-I13.
In ceea ce priveste problema ANL-urilor, o problema care da sperante sau...
Marin Cotescu, directorul Directiei de Dezvoltare in Constructii din cadrul MTCT, a declarat ca nu vor putea fi incepute constructiile prin ANL pana ce actualii proprietari nu vor primi titlurile de proprietate pe noile amplasamente.
Pe langa realizarile din 2004-2006, primarul Tudorel Calapod a prezentat si obiectivele de investitii propuse pentru 2006-2008, care vizeaza, printre altele, retele de canalizare si apa in mai multe zone ale orasului, cat si in Mamaia Sat, asfaltare strazi, amenajarea falezei orasului, realizarea unui port turistic, construirea unor blocuri in regim ANL s.a.
In acest sens, inca de anul trecut au demarat lucrarile pentru constructia a 64 de apartamente in regim ANL si 132 de apartamente sociale.
Ieri, 16 aprilie a.c., Chirita a sustinut la Ministerul Dezvoltarii si Locuintei proiectul sau, obtinand OK-ul pentru ridicarea a patru blocuri in regim ANL.
In proportie de 90 la suta este gata programul locuintelor ANL. ... Un alt proiect consta in construirea a 300 de apartamente, jumatate ANL si jumatate destinate locuintelor sociale.
google-analytics.com